an awesome life about me

dra mig baklänges!

Förlåt kära kära vänner att ni fått lida. Men först så låg jag sjuk i flera dagar och sen har jag jobbat järnet de tre sista dagarna. Har gått upp, åkt till jobbet, kommit hem och gått och lagt mig. Idag har jag även vart hos kiropraktorn med min skitrygg. Hon undrade om jag var en tålig typ varpå jag svarade att ”dom” brukar säga det. Hela min rygg hade låst sig och hon förstod att det var svårt att sträcka på sig ;) Men nu så är behandlingen igång och jag lär ju vara fattig som få inom snar framtid. VARFÖR ska så viktiga saker kosta så mycket? Inte konstigt att var och varannan går med en trasig rygg.

Nåväl. På återseeeende. Nu ska jag däcka framför skilda världar och imorgon så ska jag uppdatera (:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. lina

    Haha! Jag drömde om er inatt(fast jag inte känner er). Jag drömde att jag kom och hälsade på er för första gången, vi hade pratat lite över Internet bara. När jag kom till er va Staffan sur å bara glodde på mig, sen blev han sur även på dig så ni började bråka så du å jag gick till nån krog. Men påväg upp i kön försvann du hem, så jag fick hoppa in i en taxi å åka hem till dig för att få med dig ut men du vägrade för du å Staffan va vänner igen å låg å myste haha. .. Väldigt kortfattat.

stats