an awesome life about me

Dumma sprutor!Såhär tyckte Loppan om sprutorna, inte världens roligaste om man säger så.

Besöket hos BVC gick bra. Fick beskedet att vi fått en ny bvcsköterska och hon verkar super, ur gullig. Fick berätta vår lilla familjehistoria från början och det var faktiskt lite mysigt att få berätta från när Wilgot låg magen tills igår.

Vi började med att mäta och väga. 6200g tung, 59,5cm kort och 39cm i huvud. Lilla loppan ♥ Hon hade gått upp precis 1kg i vikt, precis som Wilgot brukade göra :) Tittade vad Wilgot hade för siffror när han var lika gammal – 7580g, 64cm lång och 41,8cm i huvud. Lite skillnad storleksmässigt är det väl haha.

Sen var det dax för dessa eländiga sprutor som känns så mycket i mammahjärtat. Den första gick smärtfritt men den andra, oj sicken ledsen bäsis jag fick. Men det släppte på någon minut och det känns alltid lika bra då det lättar fort. Gnället kom framåt kvällen, hon var lite öm i låren och röd men utan feber. Hur det är idag vet jag inte än då hon sover men jag hoppas innerligt att hon klarar sig ♥ Natten har gått bra i alla fall.

Brukar era barn reagera på sprutorna?
Wilgot har alltid fått skyhög feber och blivit jätte jätte ledsen. Tur att sprutorna så gott som försvinner då dom blir över året ♥

Det var ingen som gissade helt rätt men närmast var SOFIE – Mamma till Teodor & Wilmer!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Javisst, tycker också det är bättre med båda samtidigt, fast jag bara varit med om det också iofs, men då behöver dem bara reagera en gång eller vad man ska säga. Du får höra efter varför det inte är så för er. :-)

 2. ENDENISE

  SVAR till alexandra!

  Oj sånt är jätte svårt. Googla dop presenter :D Jag personligen gillar presenter som sticker ut inom "dop" kategorin. Du kan köpa vad som helst :))

 3. Angelica

  Fina Lilla loppan! <3
  Usch vad jag ogillar dom där förbaskade sprutorna :(
  jag har aldrig vågat gå själv med Leia och hålla henne, det har pappa R fått göra ;P Jag är för blödig..
  Men det har faktiskt gått bra varje gång..
  hon har varken skrikit eller fått någon direkt feber..
  Skönt det..
  Men lustigt att det kan vara så olika egentligen ;P

  Hoppas ni mår bra annars!!

  massa kramar!

 4. Sara

  Hejsan:)
  Måste börja med att säga att jag är ingen bloggläsare egentligen men fastnade för din blogg:) din lilla lo är nog ganska exakt lika gammal som min dotter. När är hon född?
  Min lilla tjej är född 27 nov och ska få sina första sprutor på måndag:/ Men varför jag egentligen skriver var ang de fotoprogrammet du använder dig av. Redigerar du färg på fotot i de programmet också? Jag är heeeelt kass på fotoredigering och allt vad det innebär. får man boka in en lektion med dig ? Haha. Nej då …men är det bara att ladda hem det programmet och sen köra på och ändra färg osv?

  Hoppas ni får en bra dag!!:)
  / Sara

 5. Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

  Då fick ni vakna upp ordentligt med andra ord! ;) Hur reagerade lilleman när han insåg att ni visste att han var uppe?

  Okej, ja det kostar ju att ta körkort. Ska han gå intensivkurs under sommaren eller vad har ni för plan? Skönt om en av er får det avklarat iaf. :) Är S och du lika gamla?

 6. ruby milo lova

  Milo har alltid blitt dålig av sprutorna. lova mer gnällig. Kul med en bra bvcsköterska. Vi fick en ny då vår gammla bytte till orminges bvc . Hon var helt underbar. Vår nya vi fick är dock pantad i huvudet.

 7. Emma

  Tråkigt att hon blev lite gnällig men det tror jag hör till. Viktor har också blivit gnällig men klarat sig från feber. Det måste ju göra ont när de har fått sprutorna och de talar väl om det genom att vara gnälliga…

 8. sofie, mamma till Teodor och Wilmer

  Spännande att jag lyckades komma närmast med gissning, brukar annars gissa helt åt skogen fel! ;D

  Lilla Lo, hoppas att hon mår bra idag och håller sig utan feber!

  Teodor fick alltid feber och ont efter sina sprutor, verkar som att Wilmer går samma öde till mötes :-(

 9. Maria

  Fick hon inte feber under gårdagen, så klarar hon sig nog. Våran Skrutt fick feber av alla 4 vaccinationer. Och det är förbaskat skönt att det inte är några nu på ett tag.

  Tycker det är irriterande när de inte sätter båda sprutorna samtidigt, under de där 3 första tillfällena. Vid ett tillfälle så fick han båda samtidigt och det kändes bättre faktiskt…istället för att dra ut på det. Den sista känns ju mest, och då är det ju dumt att de redan är uppstressade efter den första.

 10. Sara

  Usch och fy. Jag tror att Ofelia hade lite ont i benen igårkväll annars har hon inte visat nåt alls, det har varit lika alla tidigare gånger förutom lite feber första gången.

  Tas sprutorna i omgångar hos er? Tänkte eftersom den första gick bra men inte den andra? Här tas båda sprutorna samtidigt. :-)

stats