an awesome life about me

e.l.f Cosmetics ♥

Ingen har väl missat e.l.f Cosmetics? e.l.f står för eyes lips face och är en site som säljer helt otroligt billigt smink. Varför dom kan ligga så lågt i pris beror på att dom endast säljer online samt att dom tillverkar sminket själva. Dom har idag 3 olika riktlinjer – Essential, Mineral och studio. Dom har nämnts i flera olika tidningar och vunnit priser för deras smink. e.l.f testar inte sitt smink på djur, ett stort plus!! Om ni inte spanat in dom så borde ni verkligen göra det! Mer finns att läsa HÄR! Eller på deras facebook sida – The Beauty Diary of Sweden. Där brukar dom ha mycket roligt att bjuda på!

Jag har provat 3 av deras produkter. En face primer, en mascara primer och en blush. Jag är super nöjd och har absolut fått mersmak. Mascaraprimern är min absoluta favorit av dessa. Har man den på så behöver man bara 2 drag med mascaran så är det klart sen, till skillnad då jag inte har den och behöver typ 30 drag innan jag är nöjd ;) Blushen jag har är ljus och ger därför inte överdrivet med färg, precis som jag vill ha det. Den håller verkligen! Faceprimern gör huden otroligt len och gör att sminket håller bättre. Super bra alla 3! Jag rekomenderar ALLA 3 :) Jag har än så länge bara gott att säga om e.l.f – Bra sortiment, bra smink, bra service, snabb leverans, bra webshop och SUPER BRA priser!

Dessa skulle jag vilja prova: All Over Cover Stick, Eyeliner, Eye Shadow 100pc, Mineral Foundation. Är helt övertygat om att jag skulle bli precis lika nöjd som med dom 3 här ovan.  Utöver detta så har jag spanat in mer, bl.a penslar, ögonpennor och en hel del studiosmink. Åh vad det kliar i fingrarna!

Har ni provat smink från e.l.f? Har ni något att rekomendera?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mirka

  Jag har nyligen testat lite elf och jag älskar "bamboo angled blush brush"! Den är verkligen jättebra! ska köpas fler penslar snart tror jag. Och så gillar jag läppstiften riktigt mycket. Tåls att tänkas på att det mesta verkar vara en nyans mörkare i verkligheten så att man räknar med det när man beställer.

 2. karolin

  Jesus, vilken bra sida!! Jag hade missat den men gud vad lycklig jag blev när jag klev in där :D Shoppade loss lite och hoppas på att jag blir nöjd :D

 3. Annica

  Jag älskar elf. Har hur mycket produkter som helst från dom!

  Vill ge dig ett tipps; skall du köpa penslar, köp från Studio, de har bättré kvalitét än de andra penslarna. Deras Studio kabuki face brush är fantastisk!

 4. Hanna - 19 och lyckligt förlovad

  De är verkligen kalas! Såå nöjd! Jag kan absolut rekommendera deras "Mineral Eye Brightener" (Fungerar som concealer och rubbet, helt suverän!) och "Cream Eyeliner" (då i en mörk grå nyans, då den svarta är så extremt svart). De (+ mascara primer) är mina favvosar, då de är så enkla att använda och sitter som en smäck, hela dagen! :)

stats