an awesome life about me

Elodie Details – En underbar butik!

I förrgår när jag var i stan passade jag på att besöka Elodie Details nyöppnade butik på Östermalmstorg. En underbart ljus och exklusiv butik. Sådan charm har jag då aldrig sett i en butik. Elodie Details är älskat av många, så även av mig. Underbara produkter i en underbar kvalité. Jag har många favoriter som ligger mig varmt om hjärtat, men rockabilly dot slår nog allt. Älskar designen, så snygg och stilren.

Ser ni vilken undebar butik detta är? Så snygg!


Vad tycks? Snygg, eller hur?

Ta gärna en tripp och besök denna butik.
Här nedan finns en enkel vägbeskrivning då jag virrade bort mig totalt genom att försöka anvnäda mig utav mobilensbeskrivning.
Butiken ligger några meter från tunnelbanestationen Östermalstorg, uppgång Östermalstorg. Sibyllegatan 23, lägg det på minnet. När du kliver upp från stationen så ska du gå i riktning höger mot torget. Gå bara rakt fram och inom 1 minut kommer du att se deras fina skyltfönster. Butiken öppnar kl 12. Glöm inte att checka in med facebook för att få 5% på ert köp (vilket jag självklart glömde :P). Butiken väntade på en storleverans när jag var där. Alla höstnyheter finns nu säkerligen på plats. Jag älskar den gröna tjockmössan, jäkligt snygg! Synd att den inte finns i mamastorlek ;)

Detta är fick följa med hem till familjen knas iallafall.:)  En underbar filt (rockabilly dot så klart!), en underbar snuttefilt, 3st scarfs, 2st haklappar samt 1 napphållare. Jag är i himlen! Ska bli underbart att få gosa ner lillasyster i den otroligt mjuka filten. Wilgot älskar sina nya fina haklappar, han vill gärna ha båda samtidigt.

Detta var en av de spännande sakerna som skedde i torsdags innan jag blev sjuk :) 3 to go!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats