an awesome life about me

En dag som denna..


En dag som denna händer det inte mycket. Efter en hel jobbhelg så är det så skönt att bara vara. Jag och Wilgot har busat hela morgonen och nu ligger han och vilar. Hur denna dag fortsätter vet jag inte än, det tar vi som det kommer. Jag vet iallafall att pappa S kommer hem lagom till middagen, vilket inte händer så ofta. Så vi ska avnjuta en god middag tillsammans alla 3 innan det ä dax för lillkillen att sova.

Nu ska jag återgå till min kaffe kopp, mums. Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mtbq

    Jag tycker att man ska vara stolt att man är en UNG mamma!!! Att få barn är det bästa som hänt mig :) Och säkert dig också!!!
    Kör hårt :)

  2. Wilja, mamma till Jamie!

    Ja, precis! :) Ibland känns det som vissa "skryter" om att dem fick barn när dem var tex 16 och tycker att det är coolt! Och det är det ju inte. Då tycker jag det är bättre att gå klart skolan och sen skaffa barn för man är fortfarande ung då liksom! :p Om man nu vill ha barn tidigt! Sen finns det många 16åringar som även är bra och mogna mammor! :) Det är så olika från person till person och har egentligen ingenting med åldern att göra :)

stats