an awesome life about me

En enkel och GOD maträtt.

Vi köpte hem en burk Tikka masala (Uncle Ben’s) i veckan. Snabblagat är alltid bra att ha till hands då man inte alltid har all tid i världen ;) Men iaf, det blev hur gott som helst! Jag blev förvånad, halvfabrikat oftast smakar lite si så där, rätta mig om jag har fel. Jag ser helst att man lagat maten från grunden men det tar också sin lilla tid.

Du behöver till 4 port:

3 kycklingfilér
En burk Uncle Bens Tikka masala
Kryddor: Curry, vitpeppar & köttbuljong
Ris (Jag använder alltid basmatiris)
Servera gärna med en god sallad.

Sätt på ris. Tärna kycklingen, krydda med curry (ganska mycket), vitpeppar och köttbuljong. Stek kycklingen nästan klar, tillsätt sedan mojset i burken och låt det koka tills riset är klart. Det tog mig max 15 minuter att göra denna rätt.

Super gott och super enkelt!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats