an awesome life about me

En sån liiiiten ♥

Titta vad jag hittade när jag gick igenom bilderna på datorn – En liten Lo på bb ♥ Helt nykläckt. Vilka känslor man får när man tittar tillbaka såhär. Så mäktigt, ofattbart och helt underbart. Mammas lilla skatt, så liten så liten.

Bråttom hade hon allt, det vill jag lova. ♥ Tänk att hon faktiskt hade kunnat komma hemma om hon inte hade en sån stark mamma?För er som inte minns så lovade jag mig själv att jag skulle hinna in och det gjorde jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elina

  helt sjukt vad fort det har gått :)
  Du måste haft panik påvägen in..
  Då när Denice föddes så var jag öppen 9 cm när jag kom in, hade knappt ont så trodde jag skulle bli hemskickad, men som tur var hade inte vattnet gått .. vill inte ens föreställa mig vad som hade hänt då. För när krystvärkarna kom så var hon ute på en minut typ ;)

 2. Isabell - mamma till Embla

  Ja just de ja, kommer ihåg det eftersom vi hade nästan lika snabb förlossning ;) och vi är nog glada båda två att vi inte födde hemma.

  Men jag blir lite trött på att folk ska missuppfatta hela tiden, har man inte fått krystvärkar hemma och sen hållt sig hela vägen in till sjukhuset så vet man inte vad man talar om. Det är ett tecken på styrka eftersom det är så jävla hemskt men man klarar det ändå. MEN ingen förlossning är bättre än den andra.
  (angående kommentar ovanför)

  Kram på dig!

 3. Emelie

  Men Denise, om man nu föder hemma.. Är man en svag mamma då? Min kompis gjorde nämligen det och jag ser inte att hon är svagare än någon annan, snarare tvärtom. Riktigt jävla stark som tog sig igenom en sån sak själv med sin sambo. Det verkar ju tydligen som att det här med krystvärkar är olika för alla. När jag fick krystvärkar med Tilda så ville barnmorskan att jag skulle hålla igen, för att hon var ensam i rummet med oss. Men jag kunde inte, eftersom att kroppen krystar av sig själv. Så hon fick hålla emot Tildas huvud så hon inte skulle födas för snabbt och så att en till hann komma in och hjälpa till. Jag förstår att du är stolt över din förlossning, det tror jag alla mammor är. Men jag tycker du får det att låta som att du skulle vara starkare bara för att du hann ta dig till sjukhuset och för mig klingar det lite illa…

 4. Martina

  Visst är den underbart med sitt nyfödda barn? :)
  Läser din blogg varje dag, tycker du gör den jättebra!
  Läs gärna mig blogg om min vardag som nybliven mamma.
  Kram!

stats