an awesome life about me

En sjuk son, en slut mamma.

Igår när jag hämtade prinsen på dagis så kände jag direkt att han hade feber. Väl hemma visade tempen skyhögt och sen dess har det gnällts och gråtits. I natt när han vaknade till så var han så varm så jag brände mig på honom ♥ Pluppis. Han har det inte lätt. Man vet ju själv hur man mår när man har hög temp.

Idag har jag jobbat heldag och det känns. Är helt slut i ryggen, övre som nedre. Imorgon väntar en ledig dag med min sjukling. Prio ett är att få i han mat då han int velat äta idag. Druckit har han gjort, men inte överdrivet mycket. Bli frisk nu mammas älsk ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats