an awesome life about me

En sjukling till Lo och en pulkasugen Wilgot

Igår kväll började vi ana förkylning hos lilla Lo då hon lät lite täppt och var riktigt förbannad över det. Visst var det så, inatt har hon stonkat och snörvlat hela natten. Stackars liten. Vi tog oss genom natten hyffsat bra i alla fall och barnen gav oss sovmorgon till 10.30 ♥ Det första Wilgot gjorde i morse var att springa fram till sin pulka och ta plats. Gullunge då! Vilken tur att det snöat under natten så vi kan gå ut och åka pulka på RIKTIGT! Wilgot kommer bli överlycklig ♥ Så here we come, årets första pulkaåkning!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anonym

  Vad härligt med pulka åkning! Här har det kommit två centimeter snö så det kanske är dax att släpa fram pulkan och dra en repa, kanske inte blir mer än så här!

 2. JUlia

  Måste bara fråga, känns det som att Wilgot växt massor sen ni fick LO? jag tycker det när jag ser på bilderna iaf, en riktigt stor kille :-D vad tycker du? kram

 3. Danne

  Hej Denise!!
  Hittade din blogg via en kommentar du skrev i Carolines blogg.
  Du skrev där att du har en jättegammal (skitgammal) Emmaljunga sulky som din mamma köpte till till dej på loppis bara för att..
  Finns denna sulky kvar?
  Är den tillsalu?
  Är det en retrosulky, dvs 70/80 tals sulky?
  Jag letar retrosulky och tänkte höra om din!
  Skulle bli jätteglad och tacksam för svar från dej..
  Maila gärna!!
  Letat efter bild på den i bloggen men ej hittat någon!
  Hör av dej är du snäll..
  Med vänlig hälsning, Danne
  Ps gärna mailsvar till [email protected])

 4. Emelie

  stackars lilla :( hoppas hon kryar på sig snart!
  Ingrid har redan hunnit med 2 förkylningar på sina tre månader… riktigt jobbigt är det!

 5. Yohanna

  (hahaha… jag blir så sjukt sugen på det där théet du har i headern VARJE gång jag loggar in här, crazy.. du får snart kontakta dem å få betalt??!!) jag tycker han växt till sig rejält nu på senaste och riktigt blivit en pojke i ansiktet och inte bebisaktig alls? förstår du hur jag menar? De förändras ju så sjukt mkt de där små, och i perioder så förändras det ju flera ggr om på jättekort tid.. Det syns att han är storebrorsan nu ;) hihi.. gulle!

 6. sanna -saos.blogg.se

  Stackars liten! Chloé har precis blitt kvitt sin förkylning efter att ha vart det sedan hon var 1 vecka gammal. (kan om möjligt vara en kombo av allergi också) . Roligt är det inte iallafall, hoppas hon kryar på sig snart din lilla!

  svar Ja dom där förbaskade legosarna som man hittar överallt alltså ;) å som någon annan skrev i kommentarerna, vänta bara tills det trampas på smålego, Aj! :D

stats