an awesome life about me

Ett inlägg om hår1. Det är skit svårt att fota håret bakifrån.
2. När jag flyttade över bilderna från kameran så såg jag att jag behöver tvätta spegeln.
3. Japp!

Såhär brukar jag oftast se ut i håret.. Oftast drar jag håret framför axlarna som bild 1,2, 3 visar. Jag ska snart klippa av mig allt hår igen, det är så jäkla mycket skönare :) Nu kanske ni undrar varför jag lägger ut bilder på mitt hår. Det är inte för att skryta om hur snyggt det är, jag hatar det. Men fick nämligen en fråga om jag inte kunde fota håret. O ja, det kunde jag ju göra..(nästan) haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats