an awesome life about me

Ett litet tips från gravidkossan.

Denna juice är så himla god, jag dör en lite efter varje klunk. Må mina cravings vara just ”sånt här” men i allafall. Den är helt klart värd att provas. Finns i lite olika smaker, apelsin och äpple går hem här också. Om den är nyttig har jag ingen aning om, här går vi på smak ;) Den är inte ett dugg dyr heller, tror jag betalade 18kr för denna. Se så, spring och köp!

Någon som provat denna? Är ni lika solda som jag eller tycker ni helt tvärtom?

Idag klev jag upp kl 7 (?!! varför kan man ju undra) och drack mitt morgonkaffe i vanlig ordning. Sen har tiden bara gått. Har kikat på tv samtidigt som jag kikat runt på datorn. Kollat på lite tjejnamn, barnkläder, tyger, bloggar och lite annat. Har ätit en god frukost och just nu går världens adoptioner på tvn. Farligt program för oss känsliga :P Ska snart sätta igång att förvandla mig från spöke till människa för att sedan invänta att kl blir 14.30 då lillkorven ska hämtas från förskolan. Ska försöka vika tvätten och plocka ur diskmaskin också. Roliga dagar! :) haha

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken M

  den har jag faktsikt aldrig testat, men jag får göra det om den nu är så god som du säger :)
  haha… viggos traktor både låter och blinkar när man trycker på olika ställen… Men han hade lite svårt att välja och vi kanske ska vara glada för att valeet föll på traktorn och inte en hel bondgård för närmare tusenlappen ;)

 2. Augustifamiljen

  Oj, va skönt om man skulle tappa sötsuget när man var gravid. Jag åt som en kossa (sista tiden iaf) och såg ut därefter, haha.

  Juice är nyttigt och gott, men den där har jag nog aldrig testat. Till nästa pina colada kanske ;)

  Kram!

 3. Hannah E

  den drack jag under hela min graviditet :) fast äpple. hade den även i mina smoothies. det är ju 100% frukt i så den bör ju vara nyttig :) kramis

 4. Elina

  Jag förstår det , jag visste att jag hade två alternativ men så sluta det ju med akut ks efter vändningsförsöket. Är bebis inte så stor så går det nog lätt att få ut den så skulle jag tro, men det sista som kommer är ju huvudet och kommer de ganska så snabbt ut så får de väl klippa och ja komplikationer som du skriver. Men vi får hoppas hon lägger sig till rätta :)

stats