an awesome life about me

ETT SISTA ORD OM VÅR PRIVATA EKONOMI

Det har kommit många åsikter om att jag klippte mitt hår hos en frisör i förrgår. Jag förstår att det väcker tankar. Detta var min prioritering. Jag valde att sälja ett bärsele som jag egentligen ville ha kvar just för att rädda mitt hår. Jag måste få kunna leva i denna kris, i detta helvete.

Barnen kommer alltid ha mat på bordet och räkningarna kommer alltid att vara betalda. Hade det inte vart så så är det väl självklart att jag inte hade klippt mig. Jag har inte rört några pengar från insamlingen förutom från dom jag känner. Alla pengar finns kvar. Jag har lagt undan allt annat som jag sålt för så jag har inget dåligt samvete över att jag fick mitt trasiga hår klippt.

Vi får inte hjälp från någon organisation längre.

Från och med nu kommer jag inte svara eller skriva om vår ekonomi. Det är en sån privat del i vårt liv och jag borde egentligen inte delat med mig. Men som offentlig person så hade det kommit fram vilket som. Det enda jag kan göra är att tacka alla dessa underbara människor som hjälpt oss under denna situation. Alla dom som kommit med mat, alla dom som satt över pengar. Alla dom som köpt våra urvuxna kläder. TACK!

Så nu kan ni sluta lägga er energi på att klanka ner på oss för ni kommer inte få några svar. Vår ekonomi har ni inte med att göra och så är det. Och till er som faktiskt bryr sig positivt, det gäller er också. Här med är vår ekonomi ett avslutat kapitel i denna offentliga värld.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats