an awesome life about me

Fan så less man blir.

Kommentar från Linda Eriksson:

Att du ens får ha barnen kvar, det är ju förjävligt!!!!

Finns folk som vill ha barn och inte kan/får… så hittar man en sån som dej, nä dra åt helvete och jag tycker så synd om barnen så det är nå hemskt. Hoppas ni ungar får det bättre hos någon annan och det snart nog!

Denna goding rullade in. Ja vad säger man? Du lär få hoppas livet ut lilla du. Vart är det synd om mina barn? Bara för att jag har en karl som tar dom grejerna så behöver det inte vara synd om barnen? Eller? Så du menar alltså att barn vars pappa hjälper till är det synd om och dom hoppas du får ett nytt hem?

Har du ens läst eller har du bara läst det du vill läsa? Rikspucko!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. mammasangel

  Hej Denise! Jag tror verkligen inte dessa kommentarer kommer in av avundsjuka.. Utan mer att de inte är så ’vanligt’ tyvärr i familjer att Pappan hjälper till på de sättet också.

  Till och med jag reagerade på det du skrev också, även om Linus hjälper till mer än många andra! Men vi delar på allt. På dig, så som du uttryckte dig så gjorde han precis allt, och du aldrig något av dessa.

  Tror inte denna kommentar drevs av just bara detta inlägg! Och denna person har nog aldrig läst helheten i din blogg, utan alla negativa saker. Så som din depp, allt de omkring och målat upp en bild av dig som dålig..

  Ruska av dig, men du kanske också får tänka på hur du skriver så de inte ska uppstå såna tråkigheter. De där va lite av ett ’börja leda en stor konversation inlägg’.

  Kram!

 2. Gabriella

  Hej Denise.
  Usch vilka människor det finns, hur kan dom sova gott om natten?
  Tänkte bara säga att du har en dubbelgångare :)
  Minstil.devote.se Den tjejen och du är extremt lika.
  Hoppas du mår bra. Kram (Hemköp/Willys-Gabriella)

 3. Dito

  Fattar inte varför folk skall hålla på att vara så jävliga mot andra på nätet, va inne på en annan blogg där denna tjejen hängde ut dig, och jävlar vad jag tände till, hur fan kan man va så jävla genomrutten att säga att någon annan är en kass mamma?! Ja jävlar en sån människa skulle ha en hink kallvatten över sig..usch! Du är det bästa dina barn har, och dina barn är det bästa du har.

  kan tänka mig att du har rätt många besökare och då finns det alltid några dumjävlar som inte har mkt annat än att vara elaka.Så ta inte åt dig, Du vet vad som är bäst för dig och din familj!

  Massa styrke kramar till dig!

 4. Kim

  Stackars människa vad jobbigt det måste vara att hitta på dessa elakheter! Vissa människor lägger hellre sin energi på att mobba andra medan deras egna barn försummas. Gissar att hon gnäller och suckar över sina jobbiga ungar eftersom hon är så avundsjuk på dina änglar :)

 5. hannarunesdotter

  Oh vilka idioter det finns!! Det är väl underbart att du har en sån bra man så ni kan dela på saker och ting? Ser det inte som det minsta konstigt!! kramar till dig!

 6. kiwiberries

  jag tycker du borde sluta svara på dessa kommentarer, för det är säkert därför du får så mycket sådant för att de märker att de gör något som stör. har inte sett detta på någon annan blogg men jag tror absolut att det blir mindre om du slutar att svara! <3

  SVAR:

  Svarar oftast inte men ibland har man rätt att försvara sig tycker jag. Svarar bara 1 av 50 gånger typ. Skulle aldrig orka lägga energi på all skit jag får ;) Kramis!

 7. Annika

  Usch så trist med puckon som fegt nog inte vågar visa sig! Vet att trakasserier förekommer även på andra bloggar jag läser, svårt och bli av med dessa idioter tyvärr. Försök att inte ta åt dig det dem skriver det är ju just denna reaktion de vill ha! Kan du inte blocka henne? Radera hennes inkomna direkt? Du är en bra mamma och gör så gott du kan. Kram på dig!

 8. Emma

  Du verkar vara en fantastisk mamma! Om du slutar lägga energi på kommentarerna så kommer de inte få igenom vad de vill! Avundsjuka finns tyvärr överallt! Hoppas du kommer tillbaka!

 9. Ninni

  Vilken människa! Det finns väl då inget negativt med att pappan hjälper till med många vardagssysslor? Här hemma har vi våra speciellt saker som vi gör, precis som ni verkar göra, det har bara blivit så och vi trivs med det. Tycker även att vi båda får mer energi till att ha sonen då inte en går och sliter ut sig totalt. Nej, det var det dummaste jag hört.

  Tycker att du verkar vara en härlig mamma!
  Skit i vad folk försöker trycka ner dig med, det är oftast bara ren avundsjuka. Var dig själv. Kram

 10. Johanna L

  Jag blir helt paff.. personen/personer som sitter och skriver sådant mår bara så dåligt och skulle behöva hjälp, och växa upp!

  Ni är dem bästa för era barn och ingen ska behöva få sådana dumma kommentarer. Du är en riktigt bra mamma och varför ska du göra allt ni är ju två? det kanske den personen har missat. Du är en riktigt bra mamma.

 11. boosse

  Ja, du är så hemsk som inte byter bajsblöja när Staffan är hemma, fyyyyyy på dig!
  det är märkligt att sitter man bakom en dator är det helt plötsligt helt ok att vräka ur sig vad som helst. Inte! Skärpning!!

 12. Sanna Eriksson

  Heej !
  Tack för att du skrev om min mamma på din blogg ?!
  Kan du ta bort dä ?!
  Om min mamma tycker det är synd om dina barn så låt na förfan tycka det !!
  TA BORT INLÄGGET ! :D
  Haha nästan gulligt att folk lägger sig i vad min mamma skriver på hennes blogg !
  Det är inge fel på min mamma iafalla !
  Jävla rikspuckon :D

 13. Blue Velvet - Vegas mamma

  Varför skriver de så? Vad är det som dom tycker är så fel? Jag har inte haft koll på din blogg på ett tag, är det något jag missat? Annars tycker du skall strunta i sånna elaka människor/kommentarer. Men jag hoppas att du inte tar åt dig!

 14. Elli

  Men kära nån! Vad finns det för idioter??! Kan inte för mitt liv begripa vad människan menar. Men antagligen är hon missnöjd med något hos sig själv eller sin omgivning, brukar vara dådet kommer elakheter.

 15. johanna

  Det är fruktansvärt hur folk beter sig, det är andra bloggen jag går in på nu som har fått elaka kommentarer. Man känner ju själv att det skulle göra så ont att öppna sin blogg och få sån skit kastad rakt i ansiktet på en.
  Du verkar va en så go och härlig mamma till dina barn så ta inte åt dig av elaka kommentarer. Det är så fint att det finns pappor som tar så bra hand om sina barn och hjälper till i hemmet, det är det inte alla som göra.
  Kram

 16. Matilda Johansson

  Fy vad lågt! Man ska inte uttala sig om något man inte vet nått om! Och du kan inte meta det om man bara läser personens blogg! Ta inte åt dig över huvud taget, bara för at man inte jämt gör något med barnen betyder det inte att dom har det dåligt, det är mer bättre då dom får umgås mer med båda föräldrarna och ochså bli självständiga!

 17. Lina

  Har tittat in hos dig ett tag nu och tycker att du verkar vara en helt förträfflig mamma!!!! Blir helt paff av denna nättmobbing som förekommer runt om på, ja främst mamma bloggarna! DU ÄR DEN BÄSTA MAMMAN TILL DINA BARN! Precis som jag är den bästa mamman till mitt barn! Dina barn kan inte ha det bättre än med dig som mamma och med deras pappa.

  ///Lina

 18. Cissi - mamma till Emma och smurfen

  Är så konstigt med dessa kommentarer, för vad baserar de det på liksom! Får absolut inte de vibbar eller intryck av fig å din familj! Tvärtom, du verkar vara en underbar mamman!

 19. Lina

  Det är bara rikspuckon som skriver på det sättet. Förstår precis hur jävla arg du blir. Dina barn kan inte ha det bättre, punkt slut!

  Men jag tror det bästa är om du inte låter dom puckade människorna hamna i din blogg, för jag tror tyvärr att det är publicitet dom är ute efter.

 20. Alexandra - Mamma till Ängla,Kelian & Vilde

  Men herregud !
  Antingen blir det liv för man gör för mycket eller lite .
  Hade nu varit en pappa som skrev det inlägget om att han ex inte byter bajsblöjor hade det inte varit något konstigt i mångas ögon men en mamma ska minsann göra allt :P
  Äsch skit i idioterna som har väldigt lite i sina liv .
  Denna människan kanske ska ta & lägga mer tid på sitt egna liv & ev sina egna barn än att klanka ner på andra

 21. Josephine karlsson

  Haha, hoppas innerligt du inte tar åt dig. Det där är förmodligen någon som är slav under Jantelagen och själv har ett stereotypiskt tråkigt familjeliv. Förmodligen också avundsjuk för att du får sova om morgnarna.

  Ps. Mannen hos oss hämtar och lämnar nästan alltid stora prinskorven på dagis och går upp och fixar frukost när den stora vaknar klockan 7 och jag ligger kvar. Synd om mina barn också kanske då? ;)

 22. Amanda

  Vilken Människa! Hur har hon mage att skriva en sådan kommentar?!
  Läser din blogg varje dag och tycker du verkar vara en underbar människa!! Glöm Inte Det!!

  Kram A

 23. Sofia

  Du som skrev den kommentaren, skulle också vilja veta varför de är synd om barnen?

  Anser att de har helt underbara föräldrar och kan inte finna något som skulle ”anses” bättre för dom har det bästa. Och sen är de ju helt underbart att hennes karl hjälper till, vi lever som sagt inte på början av 1900 talet längre där kvinnorna ska göra ALLT!

  Ne förstår dig precis, ursch för sådana kommentarer!

stats