an awesome life about me

FEELING AWESOME, RIGHT HERE. RIGHT NOW.

20140228-073528.jpg

20140228-073646.jpg

Att få vakna upp i sitt egna hem och känna att detta helvete snart är över är obeskrivligt. Jag skulle kunna börja gråta av vara tanken men låter bli för barnens skull. Allt jag känner är bara så mkt kärlek. Kärlek över att få vara hemma med familjen. Kärlek över att se Wilgot leka med sina smålego ståendes. Kärlek över att se dottern ligga och mysa i sängen samtidigt som jag hör min andra hälft stå i köket och dona. Att jag ligger helt utslagen i smärtor spelar ingen som helst roll. Jag är hemma. Hemma igen!

Helt underbart. Helt jävla A W E S O M E ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Men vad underbart att höra! Har följt dig sedan Wilgot fick vattkoppor och har förvånats över alla hemskheter som händer dig och din familj! Hoppas verkligen det vänder nu och att ni får njuta av att vara en familj igen.
    Kram Kram

stats