an awesome life about me

FINISAR ♥

Har äntligen vågat mig in och kika på era kommentarer. Har inte vart in en endaste gång sedan sista inlägget postades. Ville bara säga tack för alla fina ord, all er omtanke och främst för er förståelse. Jag har saknat bloggen grymt mycket men inte så pass att jag funderat på att ta upp den igen. Vem vet, kanske börjar jag om på nytt längre fram i livet. Men då blir det på ett helt annat plan. För alla er som undrar hur allt är så flyter det på bra. Jag jobbar, S är pappaledig, barnen mår bra och växer så det knakar och vi har det helt enkelt super :)

Detta inlägg var ett måste efter att sett alla era fina ord! ♥ 

KRAM PÅ ER!

the end of mama´s story

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. julia

  Hej vet att du ska sluta blogga men jag måste säga att jag följt fin blogg länge länge och tyckt att du varit en grym mamma! Du verkar vara en väldigt bra mamma, folk kan vara så avis ibland men det är endast för att du är en grym underbar mamma, fortsätt med det du gör denise, du äger och tack för en grym blogg :)

 2. Emma

  Gick in på endenise.se och hamnade på en himla konstig sida som inte kändes alls som du. Fick leta ett bra tag innan jag kom rätt och jag hoppades att du kanske hade börjat blogga igen, men icke.. :-( Vi läste och kommenterade varandras bloggar en hel del förut, jag har haft massor av olika adresser. Då var det nog emmaskoog.webblogg.se om jag inte minns fel. Hur som helst så läste jag din blogg flitigt då och du verkade läsa min också, o nu har vi precis flyttat tillbaka till Stockholm igen så då hade det varit extra kul att följa varanda. Nåja, hoppas att allt är bra med er i alla fall!

  Kramar från mig och Olivia

 3. isabella

  hitta hit av en slump då jag sökte på bröstförstoringar i stockholm
  skulle vilja veta vad du exakt betalade för din bröst ? vore jätte snällt !
  ha en bra dag mvh isabella hallström

 4. jennie

  Jätte fin blogg, verkligen =)
  Läste kommentaren som du fick förut. skit i henne,hon är säker bara avundsjuk på dej för att du är mkt finare än vad hon är =) stå på dej tjejen,,

  Kram från Jennie =)

 5. camilla

  Åå Finaste du! Jag har kikat in på bloggen lite titt som tätt för att kolla om du är tillbaka! Saknar din blogg! Skönt att höra att Ni har det bra. Lev livet och ta hand om er. Kram

 6. Lina

  DU ÄR BÄST!!!! Saknar bloggen så jag tror jag dör. Är inne och kollar om du skrivit nått inlägg trots att du slutat, så nu blev jag överlycklig. Tur jag följer dig på instagram, haha. Ha det bäst, du fina Denise! :) KraM!

 7. Ika

  Vilken fin bild på dig! Du är verkligen himla fin :)
  Saknar dina blogg inlägg, hoppas du kommer tillbaks nångång i framtiden :) Ha det bra, kram!

stats