an awesome life about me

Första loppisen

Idag så har jag ställt ut på loppis för första gången i mitt liv. Var en upplevelse kan jag säga. Efter en dag med spöregn och minimalt med människor så fick vi batteritorsk på bilen och blev stående i 2.5timme haha. FY TUUUUSAN!

1000kr intjänat trots att jag tycker att jag har lika mkt kvar (blir en omgång till). Mamma kallar mig shopaholic.. Men tyvärr håller jag inte med. Har ju förbövelen inte shoppat något denna månad (:

Gillar ni loppisar? JAG ÄLSKART! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda

  Jag har svårt för loppisar eftersom det är så rörigt där. Jag önskar att jag gillade det så jag kunde hitta fina, ovanliga saker, men det gör jag inte.

 2. Yohanna - mamma till 2 :)

  Jag har tyvärr aldrig stått på en loppis, men vi har samlat sjuka mängder saker i vårt förråd som alltihop ska säljas på loppis… Men får bli när lillen är större och jag kan pumpa och låta någon passa honom i en massa timmar typ… hmm… Eller så får någon stå där med mig och vara barnvakt ;) hahaha

 3. johanna

  Är det loppisar med barnkläder tycker jag det är roligt, annars är jag inte mycke för det. Man kan hitta så mycke fina kläder som folk säljer efter sina barn och även jag brukar sälja iväg kläder som inte används längre :)

 4. Sofie

  Jag var oxå på
  Loppis idag!!! Fast i Malmö ;)
  Fast jag fyndade istället en massor av fina leksaker…
  Nästa vår ska jag försöka sälja av alla bebis sakerna till Ella tänkte jag…
  Kram Sofie

 5. Nathalie 18 år och mamma till Neo

  Nu kanske jag är sent ute och du redan sålt alla kläder men du har möjligtvis inte kläder kvar i storlek 74/80 till pojke? :)
  Är speciellt ute efter Kaxs byxor!

  Kram!

 6. Sophie, Nowalie och melwins mamma

  Jag älskar loppisar! :) har du några schyssta kläder från Wilgot? r intresserad av stl 74 och uppåt om du vill sälja? Kramar

stats