an awesome life about me

Fredag ♥

I helgen väntas familjemys. Älskar när vi alla är samlade, det händer ju inte allt för ofta. Synd att jag har så pass ont som jag har, kan gå några meter sen tar det stopp. Hade gärna tagit vara på helgens fina väder som väntar. Men vem vet, det kanske släpper :) Man kan alltid hoppas och det är väl tur det. Att vi får vara tillsammans är det enda viktiga. Ikväll väntas fredagsmys med middag & idol. Undrar vad storprinsen ska laga för gott en dag som denna. Måste säga att jag är imponerad över min karl. Han tar W till förskolan, jobbar, hämtar W, handlar, lagar mat och på det städar. Ibland får jag tjata men det gör inget. Han är otroligt hjälpsam nu när jag inte kan göra så mycket mer än att vila. Världens bästa Staffan ♥Mina fina ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. FruOlsson ♥ MammaTillTre

  Sv; Ja jisses, det misstaget gör jag inte om! Och så va det klart att det va tvunget att va den kallaste dagen just igår också. ;)

  Härligt att du får bra med hjälp hemma nu! Det behöver du nu när du måste vila. :)

  Trevlig myshelg! :)

  Kramar

 2. Darya

  Det är så det ska va :) Min karl är också sådär underbar, har mått illa jättelänge nu och han fixar ALLT! Fantastiskt :)

  TREVLIG HELG på er! :)

stats