an awesome life about me

FUL ÄCKLIG BLEK OCH TJOCK

Det är helt sjukt vad en depression gör med en. Från en dag till en annan tar någon över ens kropp och styr allt man gör. Jag känner inte igen mig. Mitt beteende är äckligt, jag är elak. Jag kan kolla mig själv i spegeln och inte känna igen mitt utseende. Jag är inte där. Det är liksom helt tomt i ögonen. Allt jag ser är den där sjuka människan som styr mig.

Under natten har jag blivit tjock, äcklig, blek och ful. Är inte det underligt? Jag som älskar att spegla mig spyr så fort jag råkar fånga min egna blick i den. 

Och läkarna vill att man ska hålla ut.. Jag vill bara kasta den är jävla medicinen, aldrig mer se den. Men samtidigt vet jag att jag  behöver den. Det är så frustrerande. Jag kan inte ”leva” utan dessa jävla piller.

Idag har jag ångest över allt. Stackars mina barn.

Detta är jag. En vacker, lycklig och stolt tvåbarnsmamma och en awesome sambo. En dag.. en dag är jag tillbaka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. r.s

  Hej denise!
  SHIT SHIT SHIT!!!… vad jag känner igen mig..även om jag är på bättringsvägen….

  Vet inte precis vad det handlar om hos dig… men hos mig är det hjärnspöken plus dålig självkänsla..

  Du borde prova att vara lite snäll emot dig själv det kommer inte va lätt men börja nu så kanske om några veckor kommer du må bättre.

  Säg till dig själv att du duger som du är. och du är den du är och du är unik!
  Fungerar i perioder för mig men så lätt att komma in på negativt tänk igen…dvs hjärnspöken!

  och hallå? Se på dig du har det som många skulle vilja ha…både egenskaper hos dig själv och mycket i ditt liv som folk skulle mörda för att vilja ha u rock!!!

  Hoppas att du kan jobba på det och en dag kan vara nöjd med den du är du är fantastisk…å du behöver inte vara perfekt för att vara fantastisk! Lycka till<3

  / Ronja oxå ung tvåbarnsmami

 2. Anna

  Läste ditt inlägg på Facebook för jätte länge sedan och såg det nu igen och gick in och läste din blogg. Va ju tvungen att se hur det gick för den lilla krabaten. Nu när jag läste detta inlägget måste jag berätta för dig vad mina tankar varit när jag läste

  först tänkte jag ”vad hon är vacker, så vill jag se ut”. Men mest tänkte jag på din styrka när pojken var sjuk. Det finns inget annat man kan göra än att stå ut men ändå tycker jag din styrka kom fram. När jag sedan förstod att du, liksom jag, lider av depressioner kände jag mig lite hoppfull. Anledningen till det är att jag valt att inte skaffa barn än eftersom jag varit sjuk i ca 6år nu. Det senaste har jag tvivlat på att jag nånsin kommer orka med barn och att jag knappast kommer duga som mor. Men nu läste jag om dig. Om du orkar få en sån styrka i en sån situation, kämpandes med liknande känslor som liknar mina. Så borde jag också kunna få styrka och klara vardagen som mamma när det är det något jag drömt om

  du är en kärleksfull mor som sätter dina barn i första hand. Trots alla motgångar ni haft det senaste så syns det att du glädjs av det viktiga i livet. Dessutom är du vacker och har ett fruktansvärt vackert hem och otroligt vackra barn. Något som tröstade mig när jag mådde väldigt dåligt är att inget varar nånsin för evigt, inte ens dom dåliga perioderna. Allt tar slut någon gång.

  Önskar er lycka nu ett bra tag framöver så ni kan hela både fysiskt och psykiskt. Du är grym och en väldigt bra mamma. Ni kommer finnas i mina tankar.

 3. Paula

  Tur att du varken är det ea eller andra , känner inte dig irl, men ser ingen fet o ful människa på bilderna.

  Vet exakt vad du menar med medicinen , jag bad läkaren dra åt helvete m den , o frågade om han ngnsin testat den . Fan va man inte självmordsbenägen så vart man det av den …

  Finns ju även fluoxetin ,

  Men Omdet är så att det är ngt mer bakomliggande så lär inte medicinen funka

  Många har tex bipolär sjukdom, där antidepressiva inte tar ,
  Så länge ingen psykiatri läkare gjort en utredning så är de så dumt av huläkarna att skriva ut mediciner.

  Många husläkare tar inte ens blodprover för att se hur man ligger i sin seroteninhalt, vilket kan avslöja väldigt mycket.

  Tex med mig , har en dos på 150 i zoloft , MEN min kropp tar upp de för snabbt visade proverna , så jag kommer ev få fylla på under dagarna.

  Sedan att man ska kolla sköldkörtel osv , det missar många också, man kan gå med en tro att man har en djup depression, men i själva verket så är det sköldkörteln som strular

  Kram på dig från en som pendlar i sitt djupa hål i snart 9 år

 4. Kirsi-mamma till Alex och Wiggo

  Hej Denise! Har följt din blogg sedan Wilgot var bebis, men har varit så dålig på att kommentera. Jag läser din blogg daglgen och tycker den är så mysig, jag lider också utav depression och har varit sjukskriven till och från sen sept 13. Vet hur tufft det kan vara när kroppen spelar spratt. Är ensamstående på veckorna och min nya pojkvän (sen 3år tillbaka) kommer hem på helgen, det är tuft.

  Är ändå tacksam att du delar med dig av dina dagar.
  Stor Kram till dig

stats