an awesome life about me

Full rulle ♥

Efter en natt med 4 timmars sömn är vi inte så pigga här hemma. Lo fick för sig att böka när jag väl kom i säng, tror jag somnade efter 5 någongång, huja. Hon är alltid lika bra på att tajma :P Idag ska jag INTE fastna framför datorn ;) Här hemma städar vi för fulla muggar. Har rensat barnens garderober, tvättat upp nästan all tvätt och nu åsterstår damma , dammsuga och efter det ska jag bjuda upp moppen för en vals. Jag tycker att städning är bland det tråkigaste som finns. Visst det är skönt när det är gjort men innan det är klart så suckar jag många gånger om. Speciellt när Wilgot drar fram allt man precis plockat undan….

Nej nu ska jag fortsätta här hemma så man blir klar någongång. Vi brukar egentligen köra storstädningen på söndagar men igår så passade vi på att vara ute i snön och busa. Så kan det gå! Idag ska jag laga min supergoda moussaka, förväntningarna är stooooora.

Har ni städdagar eller kör ni storstädning varje dag :D ?

Det där med att jag ville ha snö tar jag tillbaka. NU är jag trött på den, det vräker ner. Lite sommar hade inte suttit fel ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta, Millebus & lill* i magen

  Vi försökte ha städdagar, men det funkar inte med mannens jobb. Nu blir det tyvärr att vi städar ordentligt lördag eller söndagar. Annars små plockar jag, dammar och dammsuger lite allt som. Dammsugaren är väl framme tre dar i veckan, vi har ju hund

 2. Sofie

  Vi har lagt upp vår städning att jag försöker hinna så mkt som möjligt i veckorna och sen dammsuger mannen på helger. Allt för att hinna umgår så mkt som möjligt när han väl e ledig. Har det dock bara så här under föräldraledigheten. Sen när vi båda jobbar så e det mera uppdlat även om jag gör mest… ;)

  Grattis till Lo på 2 månaders dagen :)
  Ha en fin dag!
  Kram Sofie

 3. Anonym

  Här städar vi på torsdagar så det är fint över helgen. Men jag håller med dig om att det är riktigt tråkigt. Men skönt när det är gjort i alla fall.

 4. mamma till Joline

  Hemma hos oss är det jag som står för städningen, ibland till rena överdriften! Jag är allergisk mot stök och smuts :p Ochibland funderar jag på om jag är riktigt frisk så som jag håller på! För lite skit och oreda har ju ingen dött av?! ;)

 5. Annica

  Vi borde nog ha städdagar här hemma men icke. hatar också att städa, det är ju dötråkigt! Gör det bara när jag måste så det ser ständigt ut som ett bombnedslag här hemma ;)

 6. emmeli

  här hemma blir det lite storstädning varje dag faktiskt. Man undrar ju hur man bär sig åt, hur allt kan bli kaos när man dagen innan tyckte man hade varit så duktig och städat så bra :)

 7. Yohanna

  Nej jag tycker sen vi fick barn så plockar jag grejor till förbannelse – och ekorrhjulet med allt tar aldrig slut… det gäller å inte reflektera över det, för då blir jag lite smått knäpp liksom… Städning däremot är inte alls särskilt ofta ärligt talat. Dammsuga entren och köket är väldigt ofta, men redig städning inte särskilt ofta… Sen fick jag den bästa presenten jag nånsin fått (tror jag?) på min 30-årsdag i somras: STÄDNING!! Vi har haft städerska sedan i juli månad med andra ord, varannan/var tredje vecka kommer de och tokstädar hela huset… Det är som himlen!!!!! Året ut betalde min sambo det! Nu är det nytt år, men tro mig när jjag skriver: dem pengarna kommer jag LÄTT vilja lägga, med RUT-avdrag är det nada för allt jobb de gör.. för SOM de städar!!! Badkaret, toaletterna, handfaten, räckena vid trappan, du vet allt sånt som är suuuuuuperjobbigt!!

 8. Maddox - Adelas mamma

  Vi städar när jag blir helt galen på hur det ser ut, alltså väldigt sällan. Småplockar lite varje dag, men lägenheten är så liten så direkt man rör lite på sig ser det ut som ett bombnedslag :)

stats