an awesome life about me

Gaaaaah! (och info om kommentarer)

Det är nästan så att jag behöver hugga av mig händerna för att hålla dom i styr just nu.

Blir helt knäpp på vissa människor. Kan NÅGON bara svara på vad som är för fel att ha en pojkvän/man/sambo som hjälper till med barnen? Jag blir då knäpp för jag förstår inte felet i det. Snarare det ända rätta. För man är väl två om ett barn (så länge man inte tar hjälp på egenhand)?

Nåväl. Numer svarar jag på kommentarer i kommentarsfältet. Så den som söker finner.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotten

  Ja du denise, det finns vissa folk här inne bland kommentarerna som absolut inte är ens kapabla till att ta hand om sina barn, jag vet själv vem denna människan är. det är bara att strunta i sånna som denne för tydligen så finns det inget annat roligt än att trycka ner andra människor…

  Det finns inget som helst fel på dig!!

 2. Melinda - Lycklig mamma till 3 killar ♥

  Haha snälla.. fega ur?! står för allt jag skrivit!! jag rederade för bloggen såg för jävlig ut me ditt inlägg ;) hade jag varit så jävla feg hade jag väl vart anonym nu när jag skriver här med dig?! ellerhur?!

  kommer inte besöka din blogg mer iaf..

  SVAR: Ja men man kan väl vara feg fastän man talar om vem man är? Nyss raderade du för att det skrevs skit och nu för att det såg förjävligt ut med mitt inlägg? haha. Förlåt men ja, man kan ju inte annat än skratta.

 3. Kajsa

  Tycker mer det är en självklarhet att mannen hjälper till hemma, här hemma är vi då jämställda vad gäller allt och jag tycker det är precis som det ska vara :)

 4. karin

  Fast detta är tredje inlägget om dina kommentarer. Varför inte skriva ett mysigt blogginlägg istället? Glöm och vidare man kan inte få alla att gilla en dessvärre.

  SVAR: För just nu så känner jag inte för bloggen alls. Ännu mindre när det bara skrivs tråkigheter. Förhoppningsvis kommer lusten tillbaka någongång.

 5. Melinda - Lycklig mamma till 3 killar ♥

  sv, Feg för vad?! Jag radera inlägget för folk börja skriva en jävla massa skit.. och skriva illa om dig? stog inget illa om dig i det inlägget! Det enda jag skrev var att jag tappade hakan när jag var inne o såg ditt inlägg va du inte gör.. på dig låter det som du aldrig gjort dessa saker och klart man tror illa då?! jag tog en print på ditt inlägg o la upp på min blogg och frågade mina läsare va de tyckte om det hela.. och sen skrev jag att skriver man som du gör så får man räkna med att man får massa skitkommentarer.. sen gnäller du över dom.. tänk lite innan du skriver då om du inte vill ha massa påhopp och skit.. hört av många att du vill ha uppmärksamhet! tyckte om din blogg från början men tappar hakan allt för ofta nu.. vet inte va man ska tro..

  SVAR: Varför inte ta det direkt med mig? Eller åtminstone tala om att du hängt ut mig i bloggen? Om jag hade velat haft uppmärksamhet hade jag väl ändå lagt ner lite mer tid på bloggen.. Tycker iaf att det var lågt att hänga ut mig och min blogg och skriva skit för att sen radera det för att du fega ut. Ska man tycka och uttrycka sig så ska man faktiskt våga stå för det. Helt okej att du inte tycker om mig.. Men inte okej att göra så som du gjorde.

 6. sandrasblogg

  Man blir nästan mörkrädd när man läser vissa kommentarer. Herregud, ska man inte hjälpas åt i en familj??? Är man inte två om ett barn? Det är väl helt fantastiskt att man hjälps åt.

 7. Jeanette-

  Håller med ovam tycker det låter självklart att mannen ska hjälpa till.
  det är väl dom vars män som inte hjälpee till ett skit :)
  Skit bara i sånt trams!!!!!!

 8. Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

  Håller med dig helt och hållet… Här hemma är vi jämnlika, vi turas om att byta blöjor, tvätta barn, ge dom mat, natta dom, leka med dom då den ena har nåt annat att göra, gå upp med dom på mornarna osv osv… Vissa klagar på att deras män aldrig kan ställa upp och sen klagar dom helt plötsligt på att andra får ”göra allt” :p Har antagligen med avundsjuka att göra, deras situation är nog helt annorlunda…

  Kram på dig

 9. Anna

  Jag förstår dig. Min man gör mycket här hemma och ibland gör han mest.
  Dem som har pappor som inte hjälper till dem barnen är det faktiskt synd om! För barnen ser bara vem som VILL vara med dem.

  Bry dig inte om alla avundsjuka bittermorsor.

 10. okana

  Så ska det vara! Stå på dig tjejen!

  Nu får du istället lägga din energi på fina inlägg till oss som faktiskt älskar din blogg och tycker du är en underbar människa och mamma :)

stats