an awesome life about me

Gamla favoriter ♥

Mammas knubbiga stolthet. Aldrig ska jag sluta älska dig ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jannie

  Men sicken liten going du har!supersöt!

  TACK!Kan lova att jag va sur som f-n igår över den förlorade affären,men idag fick jag paket med posten.Tröjan!Fattar ingenting.Men glad är jag!
  Härlig blogg du har förresten!Kram

 2. MansonDust ~ 4-barnsmamma <3

  Hej! Ser att du är mamma & vill därför tipsa dig om min tävling som pågår just nu. Där kan du vinna en Hot Milk-amningsbh som i butik kostar hela 549:-, så det är ett himla fint pris. :) Det är enkelt att vara med & tävla.

  Hoppas att du inte tycker att det är drygt med ett tävlingstips, jag försöker bara nå ut till lite mammor som kanske är i behov av en ny amningsbh. (http://mansondusts.blogg.se/2011/september/tavling-hotmilk-bh-fran-glammomse.html)

  Ha det så fint!

  /Cim ~ MansonDust, mamma till 4.

stats