an awesome life about me

Gått ner 1.5kg! JAG ÄR GRYMT STOLT!

Nu har ytterligare en vecka passerat. Förra veckan körde jag enbart gym 3 dagar i rad. Första två passen så gick jag 5 km, gjorde benövningar och hantlar. Sista passet så blev det crosstrainer, benövningar, hantlar och rodd. Avslutade med plankan och stretch alla tre gångerna.

Igår var det dax för att ställa sig på vågen. Första veckan hade det inte hänt något men denna vecka så stod vågen på 69,1. Alltså minus 1,4kg! Heja heja! Passade även på att måtta mig för att kunna jämföra varje månad. Tänkte måtta varje månad den 1a och även då ta vikt. Så vågen får stå avstängd till den första och måttbandet får ligga på hyllan. Den 1a ska jag även försöka ta nya bilder!

Här ser ni den där rullen jag pratat om ♥ (agda 90 rumpa)

I helgen hade jag tänkt att äta chips och dip till gottis men jag åt en hel drös med morötter och dipp istället. Tog sedan typ 30g chips och dom smakade blä verkligen. Nu vet jag det till nästa helg ;) Tror inte jag kommer våga äta choklad och sötsaker på ett bra tag då jag nu känner mig nöjd med att klara mig utan det. Jag känner inte det där ständiga suget längre. Förr åt jag varje dag. Jag har funderat flera gånger på om jag ska ta någon chokladbit ur skafferiet men det har alltid slutat med ett BIG NO!

Fan vad stolt jag är över mig själv. Att jag faktiskt tar mig ut på PW/till gym överhuvudtaget. Jag känner mig sjukt duktig och jag hoppas att motivationen håller sig kvar ♥ Även om jag tycker det är tråkigt, så gör jag ändå. Det är något jag aldrig lyckats med!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats