an awesome life about me

Godmorgon bakislördag ❤️

Efter en trevlig kväll med våra gemensamma vänner väntar nu denna lördag. Mår förvånansvärt bra med tanke på att jag nästan aldrig dricker alkohol. Lite kaffe och sen var det super. Hade iaf super trevligt. Åt jätte god mat och FUSKADE för första gången på 24 dagar. Jag åt en ljuvlig kladdkaka på 10 sekunder och drack cider och rosé. Imorse hade jag ångest, jag ville äta MER! Men nej nej!!

20140125-121521.jpg

Är just nu på väg till bröllopsmässan i Nacka Strand för stt strosa runt och drömma mig bort :) Härligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Barbara

    Hej jag är ny i Sverige men jag tror hälsa service är inte bra, för alltid bara säger ta en alvedon eller Ipren, de har inte bra service. Jag hoppas ditt barn är mycket bra. Never Lose Faith,never Lose hope.

stats