an awesome life about me

Godmorgon, lite luddigt sådär.

Efter en stressig morgon sitter jag här i min ensamhet, likt de senaste dagarna. Har en liten känsla över att det håller på att bli bättre men vågar knappt tro det.

Lo fick något knäpp igår natt. Hon började skratta likt en häxa på tvn och vråla som ett monster. Hon lurades och sa att hon hade ”snor” så jag tog upp na men hon var helt torr under näsan haha. Efter 2 timmar somnade hon om skruttan. Idag var hon trött minsann! Det märks att hon utvecklas något enormt nu. Hon pratar mer och mer, härmar och tar efter. Det är så mysigt ♥ Wilgot utvecklas just nu också, väldigt mycket. Han är helt inne på bokstäver och frågar ständigt ”vad står det däääär?”. Tänk att min lilla skallepär blivit 4 år, helt awesome!

och jag då? 25år, dra mig baklänges. Känner mig fortfarande som 15 (:

Nu ska jag sätta på lite kaffe och ta mig kraft till lite städning. Avslutar nu detta luddiga inlägg, lika luddig som jag :P

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats