an awesome life about me

Gosfis och matlagning


Kan man göra något annat än och älska hans dubbelhaka och kinder? gosunge!

Snart ska jag ställa mig vid spisen like a hemmafru. Idag serveras det en klassiker, fjärilskyckling. Männen i mitt liv har det som favoriträtt så min kyckling, ris & curry blev nedröstad.. Typiskt. Ikväll ska jag klippa stormannens hår, good luck till mig själv då han har världens tjockaste hår och på det har han köpt väääärldens minsta hårklippare.. Bra där! Nu ska jag busa lite med min gosfis innan spisen kallar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vickan - allt i rosa

  Åhhh vilken sötnöt du har:) Och vilken härlig blogg! Och vilket fint sätt du skriver på :) Här har du en som är impad :)
  Kolla gärna in min tävling nu, passar för föräldrar som vill vinna hem ett stort gossedjur till barnet :)

 2. Rumptott

  hehe inte lätt o klippa med en liten klippare om han har stort fluffigt hår =P
  känner igen de där.. har testat o klippa min man för hand aldrig mer haha..
  men så efter mkt om o men fick jag ju e rejäl hårtrimmer med =D

stats