an awesome life about me

Grattis mammas hjärta på din födelsedag ♥DET ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR WILGOTS FÖDELSEDAG, HURRA HURRA HURRA! ♥

Imorse kl 6 väcktes vår lilla skatt med sång, ljus och presenter. Han fick också en havreboll dagen till ära. Wilgot flög upp ur sängen med världens leende. Han förstod inte riktigt varför mamma och pappa sjöng och skrattade som två knasbollar. Det blev lite fel när jag skulle sjunga, råkade nämligen sjunga att han skulle skjutas i första versen. Det lät lite smått roligt. Därav skrattet. Att få öppna paket på morgonen uppskattades väldigt mycket. Ungen lös av lycka när han öppnade paketet med den gående hunden. Men mest uppskattat var badankan för 10kr. Tokunge! Han slukade havrebollen och vällingen sin innan det var dax att fara till förskolan med pappa.

Tänk att det är 2 år sen denna underbaring föddes? Helt ofattbart. Kl 19.06 den 18de Oktober kom Wilgot till världen med en väldans fart. Därefter fick jag upp min älskade onge i famnen. Det var precis då våra liv förändrades föralltid. Till det mest underbara liv i hela världen. Ingen dag är den andra lik förutom att kärleken växer för var dag som går. Jag är så stolt, tacksam och förjävla lycklig över det jag har. Wilgot, världens bästa Wilgot ♥…K Ä R L E K !

Glöm inte att kika in inlägget under. Det är verkligen ett underbart bäddset. Det skadar inte att vara med att tävla om 1 lott, den lotten kan räcka för att bäddsetet ska bli ditt. Om du inte vill ha det själv så är det faktiskt snart julafton och varför inte tävla för någon annans lycka? Good Luck! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hannah E

    va e de för en dag, e de en vanlig dag? nej de e ingen vanlig dag för de e Wilgots födelsedag HURRA HURRA HURRA!! pussa o krama Wilgot från oss!! <3<3

stats