an awesome life about me

Grattis min älskade dotter ♥

Idag blir du två mitt älskade lilla hjärta. 2 fantastiska år har jag tillbringat vid din sida. Jag är så stolt över att få vara din mamma, just din mamma. Under dessa år har du utvecklas till en härlig krabat. En riktig diva men samtidigt väldigt omtänksam, givmild och lugn. Du älskar att sitta och pyssla för dig själv och du kan sitta långa stunder. Oftast kommer storebror och stör vilket du inte uppskattar. Du är en snäll kompis har vi fått höra från förskolan, vilket glädjer oss otroligt. Du är tydlig och noggrann, intelligent och helt underbar.

Tänk att det är två år sen du tog oss med storm. När du höll på att födas i hallen och när vi fick alla på förlossningen att skratta. När du fick taxichauffören att köra mot rött, haha. Den natten glömmer jag aldrig, natten då du valde att se världen. På pappas födelsedag. Vilken present va!

Grattis älskade lilla Lo ♥ 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Grattis Lo! Åh jag bölade nog lika mycket nu som första gången jag läste hennes förlossningsberättelse. Så häftigt!!! Och en sån tur att ni åkte in direkt och inte väntade på de riktiga värkarna hemma.

    Längtar så tills det är dags för vår nr 2 att födas (7 veckor kvar).

stats