an awesome life about me

Gravid v19 ♥


v18+3 ♥

Mår som jag gjorde förra veckan. Har inte haft lite jobbkgt med halsbränna denna vecka (skönt!). Känner hoppitossen mest hela tiden, så himla mysigt! Ploppandet har utvecklas till sparkar och i förrgår fick pappa S känna sin första spark. Har haft en jobbig matvecka, svårt att komma ihåg och äta i denna värme. Det är svårt nog att få i sig maten. Försöker proppa i mig lite extra när jag väl känner sug. Äpple & tomat går alltid ner. Känner att jag lagt på mig lite vikt nu, hoppas att det är så också. Magen växer på bra. Fast, jag får för mig att den är mycket mindre än förra gången? Vad vet jag, det var ju ändå 2 år sen. Imorgon är det dax för RUL, LÄNGTAR SOM EN TOK!! Hur ska jag kunna sova?! Jag är så himla nervös, förväntansfull och lycklig!

Ihhh bäääsis, mamma, pappa & storebror längtar efter dig ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Åh vad jag minns känslan av att få gå på RUL, så nervöst och så spännande! Håller alla tummarna att det går bra. Ska ni ta reda på kön?

stats