an awesome life about me

Gravid v20 ♥


Mysmagen ♥ (som pappa S fotat helt snett ;P )

Egna ord:
Jag mår bra! :) Har di vanliga graviditetskrämporna som halsbränna (dra åt skoga!), ryggont, åderbråck osv. Denna vecka har min foglossning satt igång och jag känner så väl när jag gjort för mycket. Som idag ex, helt fast i soffan. Vila vila vila! Snart halvvägs, så underbart ♥ Längtar som en tok efter minibebis. Wilgot kommer bli så stolt :)

Känner den lill* sparka hela tiden och det börjar bli riktigt hårt nu. MYS!
Bebis ligger väldigt långt ner, sparkar oftast precis ovanför blygdbenet. Men ibland så for h*n upp vid naveln :)

I det stora hela – Jag längtar, njuter och ÄLSKART!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  Gullemage! Kan du dölja den i kläder om du vill, eller hur är den i jämförelse med Wilgots mage? (eller din mage med Wilgot i, menar jag, hahahaha) Å har ni planer på syskonvagn? Vilken? Å kommer du jobba något innan det är dags, eller du är föräldraledig ända tills nästa barn kommer? Berätta det du orkar & vill :)

 2. Veronica, Mamma till Leo

  Okej, då ska jag kika där nästa gång vi ska dit :)

  Hur är det med dig? :) Så din mage växer, och den är så fin :) Kan bara tänka mig så lyckliga ni måste vara :)

  Tänkte bara höra med dig om du skulle vilja hjälpa mig med att fixa en header? :) Du är så duktig! Självklart kan jag betala en slant om du vill det, och det är absolut ingen brådska, jag förstår om du inte har tid eller ork!

  Du kan höra av dig till min mail :)

  Kram

 3. ylva

  Jag har starka känslor att det kommer bli en liten tjej faktiskt ;) Jag "visste" att våran lilla tjej va precis en tjej. Dom på ultraljudet sa att dom inte såg helt säkert eftersom det tydligen är svårare att se om det är en tjej eller inte men jag visste :)Fan va härligt halvägs redan!! :D Jag vill också nu på ne gång men det får vänta lite ;)

 4. Emelie

  sv: Precis så kände jag också. Det spelar ju ingen roll vad det blir, men man vill ändå veta helt säkert. Så man kan ställa in sig på något och liksom börja planera och så :)

  Fina magen! Njut riktigt ordentligt, det går fortare än man tror. Men det har ju både sina för och nackdelar att det gör, haha!

stats