an awesome life about me

Gravid v21♥

Har helt missat förra veckans graviduppdatering! Tog lite bilder på magen igår för att inte missa veckan helt. Skulle säkert få ångest när jag blickade tillbaka och insåg att jag inte hade en endaste bild från v21.

Så här har ni mysmagen för denna vecka :)

Bebis sparkar så hela magen hoppar numera. Jag har börjat se hur den glider omkring där inne. Halsbrännan verkar vara lite mildare denna gång, peppar peppar. Har nämligen inte haft så himla mycket de senaste veckorna. Vad jag minns av förra så låg jag och åmade mig i timmar, knaprade novalucid och grät. Men inte nu.. Utöver megasparkarna mår jag somvanligt :) Eller nej, just nu sitter jag strandad i soffan, dumma foglossning. Idag har jag gått i 30min och det gjorde sitt. Att man inte ens ska kunna gå utan att bli fast? Dumma!

19 veckor kvar, iiiiih vad jag (vi) längtar! :D
Tycker ni som jag att min mage är liten? Kanske minns jag kanonkulan med Wilgot allt för väl haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yohanna - "Lillan" ska bli storasyster!!

    ..Å så var jag tvungen å kolla. Din var ALDRIG stor, Denise.. du minns väl hur avis och småsur jag var för att du hade en så smidig mage och hela tiden kunde ha helt normala SNYGGA kvinnliga kläder.. suck.. haha.. Men man tycker väl alltid själv den är större såklart? Jag ska försöka ta bättre bilder sen, för hur man står och hur man vinklar och vilket perspektiv – det avgör otrooooligt mkt. Men sen tror jag såhär, att jag tränade en hel del i Thailand och jag kan fortfarande "dra in" min mage rejält och håller "in" den med hjälp av en stark mage.. Men slappnar jag av helt och när jag sitter och sådär.. då är den större :) haha.. Å när man ätit ;) Anyway, jag längtar tills de mäter den och sånt!! :)

stats