an awesome life about me

Gravid v23 ♥

Tänka sig att lilla fjärten där inne är nästan 22cm från huvud till stjärt och väger ca 600g. Helt otroligt!

Egna ord:

Hade det inte vart för denna nedrans foglossning så hade jag faktiskt mått underbart. Har inte alls mycket halsbränna vilket glädjer mig till tusen. Peppar peppar ta i trä. Jag håller fortfarande mina tummar att foglossningen lättar snart. Så fort jag tynger ner min kropp med något (en väska, mjölkpaket, en Wilgot eller en matkasse..osv) så kommer den nedrans smärtan. Nog om det. Magen har börjat klia sådär jobbigt nu, men ack vad skönt det är att klia!! Sitter och funderar på om ”lillasyster” kommer lämna några minnen efter sig (bristningar). Skulle gärna vilja ha en iaf! Sen om det kommer 100 nya så gör inte det något. Men en ny bristning vill jag ha iaf. Kalla mig knäpp om ni vill :P

Tycker att magen höjts ganska mycket denna vecka, vad tycker ni? Bild från förra gången hittar ni här.

Det var allt för denna gång ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vad fort det går, känns dom om det var förra veckan du berättade att du var gravid. Synd att du ska ha så ont jämt, men du får ju nått underbart i slutändan :)

stats