an awesome life about me

Gravid v26 ♥ÄNTLIGEN är den brutala halsbrännan borta.
Det var som jag trodde, medicinen påverkade min mage och gav mig en halsbränna from hell. Nu njuter jag igen ♥ Lillbebis sparkar mest hela dagarna och magen växer på bra. Tycker fortfarande att den är liten och väldigt annorlunda mot Wilgots. Har tyvärr väldigt lite bilder från Wilgots graviditet, då dom försvunnit och inte är döpta till rätt vecka. Ska se om jag kan rota fram några :)

Har de senaste veckorna fått världens tryck neråt. Känns precis som efter förlossningen eller precis innan det är dax att krysta. Jätte obehagligt. Lite brännande känlsa over det hela. Jag vet att bebis ligger väldans långt ner då den oftast sparkar just där nere. Ska nog kolla upp så det inte är något knas för ibland känns det verkligen som om hela paketet ska åka ut. Någon som känner igen sig?

Annars mår jag susen, det bärjar närma sig nu. IIIIIIIIIH!!!! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Denise

  Hej! Måste bara säga att du har en underbart söt son, och jag önskar dig och din familj all lycka !! Men jag måste bara fråga, hur kommer det sig att du hade massa bristningar på denna bild men inte nu längre? Undrar bara om det är vanligt att dom försvinner. Jag försöker själv få barn, men utan framsteg.. har försökt i 1 år nu men lyckas tyvärr inte :(

  Bamsekram från Denise

 2. Sofie

  Hej!
  Första gången jag kikar in hos dig!
  Kan konstatera att vi verkar ha barn i samma ålder, min son fyller 2 år den 22/9 och även jag är gravid i v27 nu. Komiskt va?! ;)
  Även jag har kännt av detta tryck nedåt som du skriver om. enligt min BM så var det inte ovanligt då jag upplevde det runt v 22-23 väldigt mycket då barnet fortfarande var väldigt litet och låg långt nere men skulle bli bättre sen när barnet växer och då kommer att komma upp lite vilket gör att trycker försvinner något. Detta stämde in på mig då mitt tryck minskat men annars så har det bytts av med andra krämpor…
  Önskar dig lycka till och jag kommer att ha lite koll på dig då vi är lika i tiden ;)
  Kram Sofie

 3. hanna b

  Jaaaa, jag känner igen mig. Men för mig känns det liksom nu som efter förlossningen med Conrad, som om allt ska ramla ut och det trycker massa nedåt. Lite som om det hänger tyngder i underlivet, hehe… Men jag tror det kan vara för att livmodern är så tung. Efter Conrads förlossning sa dom det, att man fick den läskiga känslan bara för att livmodern fortfarande var tung. Och nu är den ju tung igen liksom. Haha. Vet inte om du fattar nåt. ;)

 4. Jenny - Bilancia

  Jepp jag är ju det. Kvar där alltså. Men jag vettefan vad jag vill göra annars… Är lite less på affärsjobb. Har en liten fundering på att börja plugga till nåt, men vi får se. Man ska ju ha råd oxå. :)
  Ja jag är med jätteglad för hennes skull! Hon förtjänade verkligen nånting bättre, han hade inte vett nog att uppskatta henne. Men vad jag kommer att sakna hennes klockrena kommentarer, haha. Hon är för skön din morsa. :D

stats