an awesome life about me

Gravid v29 ♥

Välkommen v29! Bara 1 vecka kvar 30!!

Jag mår bra. Kankse är det för att jag fått slippa den där jobbiga halsbrännan. Vi är liksom inte bästa vänner om man säger så. Har fortfarande extrem foglossning och det verkar inte släppa för fem öre, snarare öka mer och mer för var dag som går. Men jag kämpar på! Känner att jag lägger på mig vikt nu. Vill verkligen inte gå upp 30kg, eller 20 för den delen heller. Inte för att jag tror att jag gör det men man vet ju aldrig. Är just nu inne i en fulperiod. Jag känner mig fet, ful och gaggig. Hur mycket jag än piffar till mig så ser jag ut som ett spöke. Kläderna sitter fult.. Ja ni vet nog vad det är jag menar. Allmänt depp liksom. Hoppas det går över snart.

Tösabiten ligger fortfarande i säte med huvudet på samma ställe som alltid. Jag har börjat undra om hon fastnat där. Its time for vända sig liten, heja heja! Trycket är kvar och lika obehagligt som alltid. Åderbråcken blir värre och värre. Tuttarna växer ur mina bhar. Ja, thats life liksom ;)

Inatt drömde jag att vi fick en liten flicka. Inte alls lik storebror. Hon fick ett namnm hade rosa byxor med ränder. Åh jag längtar så mycket efter vår lilla dotra. Nu börjar den riktiga längtan komma. Det är inte långt kvar nu och jag kan knappt bärga mig! :D ♥

Tycker ni att magen har ändras från förra veckan? Jag tycker den ser likadan ut :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Känner igen mig i att känna sig ful, gjorde det genom hela graviditeten med Tilda. Lagom kul! :P
    Både Leon och Tilda låg i säte enda fram till vecka 35-36 om inte ännu längre, så att hon inte har vänt sig ännu är inte så konstigt :)
    Och din dröm, det är ju det som är så häftigt med syskon.. Dom behöver ju inte vara lika. Tilda var väldigt olik Leon, men börjar nu likna mer och mer. Det är så spännande att faktiskt inte veta hur dom kommer se ut! :)

stats