an awesome life about me

Gravid v33 ♥

Bebis har stannat en vecka till, heja heja bebis!
Nu väger lillknorris runt 2 kg och mäter omkring 45 cm från topp till tå. Enligt informationen runt denna vecka ska viktökningen lilla runt 10-12kg och det gör den inte för mig. 3.1kg har jag lagt på mig sedan v7. Alltså går jag upp samtidigt som jag går ner, precis som med Wilgot. Trodde verkligen inte det. Hade räknat med 20 pannor då det oftast brukar vara olika beroende på kön. Vem vet… lillknorris kanske är en lillebror haha.

Nu är iallafall allt klart här hemma
om lillknorris tänkt titta ut förtidigt. Sängen bäddad, vagnen fixad, åkpåsen har anlänt, overall och babyskydd finns även det. Inte för att jag tror att bebis kommer komma 1 dag förtidigt så är det ändå skönt att ha allt stort klart. Veckorna flyger ju fram så snart är jag ju ändå klar med bakningen.

Har haft 2 dagar med halsbränna attacker men idag har den hållt sig borta. Hujeda mig vad jobbigt det är när det sätter igång. Idag har jag dammsugit och gosat med pappa S vilket resulterade i några onda sammandragningar. Har tagit det lugnt sen det började. Att man inte ens kan få städa…och..utan att man ska behöva lida :( Den jobbiga foglossningen hänger kvar och varje dag har vart en kamp sedan jag kom hem från sjukhuset. Nu är båda benen urfunktion och foglossningen har satt sig i svanken, jumskarna och båda skinkorna (istället för bara ena skinkan). Men jag kämpar på med att röra mig, även om det inte är de lättaste. Denna vecka har pappa S fått klä av mig kläderna liksom haha.

Jag mår super bra. Är pigg och fylld av lycka. Är lite smått bitter (jävligt bitter) över att ha så ont. Har ännu inte accepterat att läget är som det är. Jag har svårt att inse när jag gjort för mycket osv. Jag vill gärna göra så mycket mer. Men vi hoppas att det släpper snart :)

Nu är magen verkligen i vägen, hela tiden.
Jag kan inte sitta ner utan att tösabiten trycker på mina revben. Jag kan inte ligga ner på sidan utan att det stramar och drar. Jag kan inte böja mig ner, jag slår i allt och Wilgot kan inte längre sitta normalt i mitt knä. Men en sak går.. ATT STÄNGA JACKAN. Det trodde jag aldrig :D

8 veckor kvar till the big date. ♥

Någon skillnad på magen från förra veckan? Jag tycker (vill tycka..) att den är högre?

Såhär såg jag ut med Wilgot i v33 :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats