an awesome life about me

Gravid v34 ♥Nu är vi framme vid v34. 7 to go ♥

Denna vecka har gått så mega jätte fort. Snart är hon här, på riktigt. Helt ofattbart! ♥ När jag låg i sängen igår så kom jag på det, shit vi får snart ett till barn. Jag har inte riktigt förstått och kan inte heller föreställa mig hur det kommer vara. Hur ser hon ut? Ska hon ligga i den där bäddade sängen och sova? Ska vi verkligen ha barn? Helt knasigt. Men ack så underbart ♥

För några veckor sen så började det knäppa till i magen när hon sparkade på vissa ställen. Har ingen aning om vad detta är men första gången det hände så trodde jag att vattnet skulle gå, men icke. Detta händer numera några gånger per dag och det låter verkligen högt?! Undra om hon sprätter tag i fosterhinnan så det knäpper till. Nåväl, det är lite obehagligt och jag väntar alltid några sekunder med att röra mig efteråt, ifall vattnet skulle ha gått.
Någon annan som haft liknande?

Jag mår bra, jag är lycklig. Ingenting har förändrats mot förra veckan. Eller jo, igår hickade hon på andra sidan magen. Vet inte om hon bytte sida tillfälligt för nu är hon tillbaka där hon brukar ligga. Det har även börjat strama i magens nedre del när jag gått för mycket. Det gör så förbaskat ont. Hela magen blir stenhård så fort jag anstränger mig och det är lite små jobbigt sådär. Tar nog någon timme innan den mjuknar till och slutar strama.

Foglossningen är densamma (eller vad det är). Plågsam, frustrerande och helt brutalt jobbig. Än har jag inte tappat hoppet ♥

Någon förändring på magen från förra veckan? Jag tycker den har runda till sig lite.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda Rangfeldt - mamma till Tyra 3,5 mån

  Hej!

  Åh härlig mage!! Saknar min massvis :) tänkte på det du skrev att det knäpper. En kompis va med om det och det va att det knakade i hennes bebis axel :) inget farligt men den knäppte till i magen ibland och detta upptäckte hon när hennes dotter kom ut då hon hörde samma ljud och förstås då att det va det hon hade hört. Det försvann efter ett tag utanför magen :) men det du hör kan ju självklart vara något helt annat :)

  Mysig blogg iaf :) kram

 2. Lina

  Jag hade knäppningar också, men för min del var det bebis som hickade.
  Det knäppte till en gång i magen med My och då började vattnet sippra.

 3. Nathalié - Extrem barnlängtan & snart händer det, IVF 2012 <3

  Underbara bilder! Blir ju måttligt bebiskrank nu :P.

  SV Ja, de tär ju det jag tror också.. Att det inte kommer fungera och att stressen släpper efter allt det där med IVF.. eller jag hoppas ju att det kommer gå, vissa dagar har jag bara legat och gråtit för jag känt mig så oduglig som inte kan få barn på naturlig väg och att bli barnlös är en mardröm.. Men nu har jag kunnat behärska känslorna lite mer iaf =)

  Kramis

 4. nathalie 17 år och gravid

  Hur gör du för att få så bra bilder på magen? Jag försöker hela tiden men mina bilder bara så enformiga och jag får aldrig till det..

 5. Anonym

  Åh, vad härligt med en bebis till. Vi ska nog vänta ett litet tag, men inte allt för länge! Lycka till med allt.. Och så har du köpt min drömvagn :) Måttligt avis ;)

 6. Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

  Åh alltså Denise! 7 VECKOR!!!! :D <3
  Kommer ihåg när ni va på ultraljud.. Bara de kändes som igår?! Shit va din graviditet har gått fort. Lite avis är jag må jag säga! ^^,

  OOOO ja… Som jag har tänkt på de! samtidigt så skiter jag i de, som du ser på första bilden, där är ankmunnen ;) Gillat eller inte! Skit svårt att tabort nått man faktiskt inte ens tänker på? :D

  Tack för din fina kommentar! Puss på dig.

stats