an awesome life about me

Grillat utan grill ♥


Nästan som grillat, fast utan grill ♥

Denna dag har tickat på i all världens fart. Kankse för att vår älskade son slog upp sina blå kl 11 i förmiddags? Vi har busat mest hela dagen, har vi inte gjort det så har vi myst. Wilgot älskar sitt nya rum och spenderar all sin tid där inne. Det ska bankas, möbleras om och leka med alla nya smådjuren. Det är med ett glatt humör han vinkar oss hejdå och stänger dörren in till sig. Tonårsvarning ;) Känner mig nöjd med alla pengar som spenderas, vi lyckades göra världens bästa unge nöjd ♥

Imorgon åker jag till min gamla hemstad Oxelösund, jag åker utan mina hjärtan. Kommer sakna ihjäl mig totalt! Men det ska nog gå, 2 dagar känns lång tid när man tänker på det men det kommer säkerligen gå fortfare än fortast. Saknar alla där nere tok mycket!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats