an awesome life about me

Gubben i lådanMössa inomhus, nya grejen. Vilka ideér dom får dom små!

Vi hörs i kväll kära gullisar ♥ Småfröntävlingen avslutas ikväll, pass på att TÄVLA!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  Svar: 10påsar?! Hur mkt olika storlekar har du då sparat? Jag har ju sålt hela tiden vartefter…. blir dock en stoooor mängd i höst när jag ska sälja av alla bebiskläder vågar inte sälja tjejbebiskläderna förrän bebisen i magen är född ;) Men du, hur ska du sälja kläderna då? Tradera? Jag köper annars gärna (beroende på pris, haha)…!!!!!! (pojkkläder alltså)

 2. Sofie

  Sv.Tror det var Nestle 4 mån gröt jag tog. Blå förpackning iaf…

  Samma reaktion idag iaf när gröten kom in i munnen, usch! Hahahahaha

  Hoppas Ni har en fin helg!

 3. Yohanna

  Haha… du jag tror dem är inne i samma "härliga" fas våra två ;) Lillan ska ha SKOR inne just nu hela tiden.. jag råkade göra misstaget å ta fram skorna hon hade i Thailand (tofflor), som har mun… Å då ska hon ha dem överallt – inte bara när vi går ut snabbt å slänger sopor eller går ut på terassen som JAG hade tänkt… hmm…..

stats