an awesome life about me

Gulaschsoppa it is.

Igår var vi hemma hos min mamma. Jag bjöd på gulaschsoppa som mamma fick laga. Smakade utsökt! Wilgot åt till en början med det hela slutade med att han skedade smetana. Det är alltså det vita i soppan, 42% grädde/creme friché. Men vad gör det, min spinkis need to eat something.

Wilgot är inne i en extremt jobbig fas. Jag tror det beror på dagis. Han har ALLTID älskat att vara hos mormorn sin men igår (då jag var med) var det katastrof. Han grät så fort han såg henne och kunde knappt gå en meter ifrån mig när vi väl var där. Han glömde bort mig ett fåtal gånger och då lekte han med folket som befann sig där (mamma och hennes karl, samt min syster). Men i övrigt så nej.. Många tårar blev det igår om man säger så. Hoppas att detta släpper snart :(

Imorse när jag skulle ta upp en lillskrutt som hade vaknat så upptäcker jag en mindre vacker syn. Det är gulaschsoppa all over i hela sängen. Verkligen överallt. Jag hade hoppats på att hostan hade lagt sig men så var inte fallet. Skrutten säger ju inte till heller så jag vet inte när detta hände mer än att det var intorkat. Huja..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats