an awesome life about me

Gymmet för första gången i år!

Idag kände jag att vädret inte var på min sida så det blev en tripp till gymmet istället. Skönt som attan! 2 timmar!

Körde 5.5km på bandet och sedan några lätta benövningar och några rep med hantlar.

Sen behövdes en lång strech då mina lår har strejkat i ett par dagar. Körde igenom hela kroppen och avslutade med plankan:) Sen fattade jag tag i den där hemska rullen. Drog några varv på låren och det är fan så man vill skrika! Knäckte upp ryggen och sedan begav jag mig hem. Precis lagom!

2 timmar spenderade jag där och fan så skönt det kändes att få svettas lite!

20140110-171400.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats