an awesome life about me

H O M E S W E E T H O M E

20140227-222117.jpg

Idag har jag fått åka hem och därav den urdåliga uppdateringen. Har lite att ta igen här hemma och jag hoppas ni har överseende med detta :)

Jag har fortfarande väldigt ont och är väldigt svag. Men eftersom att undersökningarna och proverna inte tyder på något akut så vågade jag komma hem. Tunntarmen är uppblåst och gör fortfarande sjukt jävla ont. Men är mycket skönare att ha ont hemma, hemma hos min älskade lilla familj. Jag har njutit här hemma hela kvällen och börjar känns ro igen. Bara det att lägga sig i sängen var en ren dröm! Så underbart härligt!

Uppdaterar mer i morgon! Kommer info om Wilgot och mig själv. Sen inom sin tid så hoppas jag att bloggen får handla om lite annat än sjukhus för ett tag ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats