an awesome life about me

Halksockor

Jag tycker det är så himla svårt att hitta strumpor med halkisar på. Har letat på diverse vanliga butiker som HM, lindex, åhléns och kappahl. Kan ju säga att strumpor är lite av en förbrukningsvara här hemma. Dom kommer bort, förlorar sin ena vän och tappas. Dessa strumpor har Wilgots mormor köpt, tur att någon finner dom ;) Vet ni något ställe där det finns BRA halkisar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Aggie

  Polarn och pyret, det är de enda som har kvar halkskyddet efter massor, massor med tvättar. Lite dyrare, men ack sååå mycket bättre. Köper inga halkisar från hm, lindex, kapphal m.fl. längre. de håller ju inte! Men sen så har sonen börjat för länge sedan (e 20 månader nu) att ha strumpor utan halkskydd och då spelar det inte lika stor roll längre.

  Kram!

 2. Camilla

  Halksockor ska dom inte ha på dagis! Dom drar åt sig supermycket fukt, där jag bor får ungarna inte ha på sig sånt när de kommer dit ens. Så fort dom får lite vatten eller svettas om fötterna blir dom iskalla!

 3. jessa

  Har samma problem!
  Hittade ett gäng på Lindex igår, en stl för stora men ändå.. De var gömda bland de vanliga strumporna på pojkavdelningen, inte baby. babystrumporna är kassa. Jag har oxå de på bilden, så varje gång jag hör nån som ska till Gekås skickar jag en beställning på minst 10 par LIKADANA strumpor. Bra om en kommer bort, så har man 19 likadana strumpor till. Använder samma metod själv. Alltid samma färg och stl + att sambon oxå har den storleken =)

stats