an awesome life about me

Han har verkligen gått ner i vikt.

Det är 1 månads skillnad på dessa bilder. Ser ni hur han har tynat bort? Allt hull är som bort blåst. Dumma baciller, matvägran och sjukdomar! Min knubbis är borta. Nu får han hålla sig frisk för snart finns det ingenting kvar att ta ifrån. Bubbisen!

Förövrigt så blir det mello-date hos W´s mormor idag. Middag och mys!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  OJ!!! På en månad bara?! Jösses :( Ja min donna har varit en redig rultis sen hon var spädis, och hon tappade massor på sina 2v magsjuka i december också.. plötsligt var hennes ben nästan smala?! Uuuuscha.. :( Men det är galet vad de små liven klarar!

 2. Petra

  Han ser ut som dig som liten =D Du hade inget extra att ta av när du var sjuk. Men nu har vi ju hittat lite gott med mycket fett i hahaha Smetana som han gillar.

 3. Amanda 18, mamma till Jolene

  Ja man ser att han blivit smalare, tråkigt då de mulliga låren är så mysigt :)
  Min dotter gick också ned mkt när hon matvagrade, hela 2.4kg, men nu har vi börjat ge grädde till groten och lite extra smör i maten. Har funkar jätte bra och kände skulle hjälpa wilgott också att få tillbaks sina bebis-lår :)

 4. Grynet

  Nämen lilla vän :( Kommer ihåg i höstas när Vidar hade halsfluss , då blev han också sådär jätte smal… Men han är tjock och lycklig nu igen :)

stats