an awesome life about me

HAPPY MAMA!

Vem har vunnit 3000kr att shoppa för inne hos Jollyroom?
JO JAG! WEEHOO ♥ Ibland lönar det sig att vara med och tävla :D

Så nu kan vi börja med resten. Idag har vart en GNÄLL dag, båda ungarna har verkligen gjort allt för att reda gallfeber på mammsen. Wilgots trots har utvecklas till megasuperdupertrotsgörsomjagvillmammaannarsskrikerellergråterjag. Lo har mest ogillat läget och skrikit så fort man lagt ifrån sig henne. Tur att gammo kunde komma ner och lyssna på barnens vackra stämma tillsammans med mig. TACK mormor ♥ Kan ju säga att mailet om vinsten gjorde min dag. Allt gnäll var som bort blåst, har dom gnällt idag? Typ så. Har inte så mycket mer att säga idag då den inte bjudit på något mer spännande.

Snart kommer tant Ellie på besök och det lär bli lika mysigt som alltid. Wilgot lär skutta av lycka när han får syn på henne i morgon, det är nämligen en av hans favoriter :) Ha en underbar fredagskväll alles ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Åh, inte illa, grattis! :-D

  Hehe ja, tycker hon var så himla söt när hon gick omkring inne i butiken. Och gallskrek när jag satte henne i vagnen igen, inte "mother of the day" direkt. ;-)

 2. Yohanna

  Riiiiiiiiiiiiiiiiiktigt bra vändning på en tung dag mentalt!!! Å det var ingen dålig summa heller, då kan man ju faktiskt shoppa!!!! Grattis tjejen!!!

 3. Linda

  STORT grattis! Då kan man säga att gnället uppvägdes av vinsten kanske :) Härligt!

  Du har en liten utmaning inne hos mig om du skulle vilja :)

  Kram Linda

 4. Ika

  Grattis till vinsten! Härligt att vinna :)
  Hoppas att din lördag inte kommer bestå av lika mycket gnäll så du får njuta av helgen :) kram

 5. Erica - Mamma till Alexander

  Så HIMLA fin bild på er! snyggmamma och sötbebis :D och grattis!! Kankse man ska börja tävla själv haha. Tre tusen sitter ju aldrig fel:P
  Tack för en superfin blogg som iallafall gör mina dagar lite extra roliga :D
  Kram

 6. Sara, mamma till tre små troll

  Åh grattis! Lite avis är jag allt haha har hittat massa fint där inne som jag vill ha till flickornas rum nu när vi renoverar men vi får ta en bit i taget, var ju inte helt genomtänkt att börja fixa deras rum när vi ska spara till bröllopet haha.

  Sv: Han blev sex månader den 19:e :)

stats