an awesome life about me

Håret växer!

Äntligen har Wilgots hår börjat växa. Visst det kanske inte är så långt nu men då skrutten alltid vart skallig så tycker jag att det är långt :) Min blonda fina kille. Mammas gos ♥

Idag är jag lite smått död. Sov inte mycket alls i natt, 3,5timme. Kl ringde halv 6 och då var det bara att stiga upp och se glad ut. Sminkade mig extra fint för att dölja min skönhetsömn som uteblev men varför i hela friden gjorde jag det? Så fort jag kom utanför dörren så hade mina fina ögon förvandlas till pandaögon. Jag förstår inte varför dom rinner så fort jag kommer ut. Tokiiiiiiit! Nåväl, jobbade mina 4 timmar och sedan åkte jag iväg och shoppade lite till. Var ju tvungen att använda mina 30% på lindex, blev ett par nya leggins och en förliten bh som jag ska byta imorgon. Köpte även en olle till W samt strumpor till moi.

Efter shoppingen så hämtade jag skrutt på förskolan och vi trippa hem. Här hermma har vi busat, ätit pasta ost&skinksås samt trotsat lite. Snart intar vi kvällen och jag lääääängtar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lilla familjen

    Min son hade inte heller mycket hår, förutom en tuppkam som alla trodde vi hade klippt till c(: Men nu växer det på, fortfarande långsamt på sidorna, annars är det klippning rakt på skallen si så där en gång i månaden för att hålla det jämnlångt ! Hahah .

stats