an awesome life about me

Hej alla, Wilgot här.

Mamma tror fortfarande att jag är en liten bebis, hon vill alltid mata mig. Men eftersom att jag KAN SJÄLV så skriker jag när hon försöker ge mig mat. Ibland måste hon hjälpa mig att skyffla upp mat. Ni vet, mitt tålamod är inte att leka med.

Att snyta sig och torka munnen är något jag avskyr. Men måste det göras så ser jag helst att jag gör det själv. Jag är duktig på det också. Jag är dock väldigt trött på min förkylda näsa. Den har runnit konstant i 1 månad. Kan ni tänka er hur många gånger mamma har kommit med näsdukarna? SUCK på dig mamma!

Det är så himla roligt när mamma säger ”Neej Wilgot” därför så testar jag mamma hela tiden. Här stoppar jag in en brödflärp i munnen, ni vet en sådan som man stänger brödpåsen med? Men schh, jag låtsas bara. Allt för att få skratta lite. För, stoppar jag in den i munnen så säger mamma ”Neeej Wilgot” och det är megasuperduper kul!

Här är en film på när jag äter själv, visst är jag SUPER duktig? Det har min mamma sagt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats