an awesome life about me

Hjärntumör, cancer..

Samtalet kom. Du har en förändring i huvudet sa neurologen på andra sidan telefonen. På den meningen hann jag tänka FUCK EN HJÄRNTUMÖR! Cancer. Jag är dödsdömd. 

Neurologen lugnade mig snabbt med att säga att det inte är någon tumör och heller ingen cancer men att dom inte riktigt visste vad det var. Fallet skulle skickas upp till specialisterna på Karolinska för utredning. Frågade neurologen lite vad det kan vara och han sa troligtvis en blodpropp eller stroke. Kul svar, jag som redan var sönder stressad. Han sa även att det kan vara medfött och helt ofarligt. Om fallet var så så hade jag troligtvis fått men från augusti när jag var inne på SÖS.

Vi diskuterade en längre stund och han sa att jag skulle vila fram tills vi fått svar. Så här har jag legat. Dag ut och dag in har jag väntat på samtalet. Han skulle ringa i torsdags förra veckan men det gjorde han aldrig.

Ni kan ana hur sönder stressad man är som människa? Jag har min depression också och den gör inte saken lättare precis. Oro, ånget, stress och huvudvärk. Har mått så dåligt psykiskt så jag har verkligen gått i taket här hemma, av stress. Har fått äta lugnande och Stesolid för att kunna slappna av.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. B

  Hej. Följde din blogg dagligen förr. Vad glad jag blev när jag såg att du börjat blogga igen!
  Inte lika roligt att läsa hur du mår. Blev rädd när läste rubriken. Förlorade en vän i cancer, för 3 månader sedan. Hatar den där jävla sjukdomen! Skönt att läsa att det ”bara” var migrän.

 2. Frida

  alla kramar till dig Denise! <3
  hoppas att du får svar snart på vad det är och att du kan få den hjälp du behöver

 3. Helen

  Så jävla jobbigt att vänta och vänta på svar . Bara det att sova blir ett stress moment när man inte vet vad det är .
  Jag hoppas hoppas att du får ett bra svar snart och kan må bättre . Du verkar ändå haft turen att träffa en bra dr vilket absolut inte är en självklarhet har jag märkt.

  Kram

stats