an awesome life about me

Hjärtat mår lite bättre ♥Tror ni Wilgot blev glad över dessa?
OM han blev. Passade perfekt gjorde dom också :D Mössorna finns hos inovadesign.se

Storhjärtat mår bättre idag, tack och lov ♥ Han är fortfarande lite hängig men leker och busar i vanlig ordning. Ett tecken på välmående :) Vi har fått sova lite mer inatt och det känns så himla skönt! Men en annan har haft migränattack här på morgon så pappa S fick lov att vara hemma idag, man vet aldrig när det släpper. Nu mår huvudet bättre men man är ju lite mör. Ville bara kika in och säga hej till er. Tror inte det är så bra att sitta här, finns ju risk att det kommer tillbaka då. Ha en underbar fredag alles och förhoppningsvis så kan jag kika in i kväll iaf :) Nu VILA!

Finns det någon där ute som missat Swingcar? Kika in denna häftiga leksak och sen så får ni hålla ögonen öppna ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Drygt med migrän, har oxå problem med det! Drygt som sagt när man har små att hand om Emanuel får också vara hemma de dagarna. Går inte annars! Hoppas du mår bättre och att ni fick en mysig fredag trots allt :)

 2. Linda

  Åh fy din stackare, migrän är inte att leka med. Jag hade en huvudvärksdag igår också (dock inte migrän) så jag fick ha en hemmadag. Skönt att Wilgot är piggare, hoppas du blir pigg också snabbt.

  Tack för tipset om Swingcar, häftig. En sån vill jag köpa till Lilly när hon fyller 2 i sommar. Tack! Trevlig helg!

 3. Camilla - Mamma till André

  Skönt att Wilgot mår bättre idag. Tråkigt att höra att du inte mår bra. Migrän är verkligen inte kul. Jag hade det rätt ofta när jag var mindre, men det växte bort. Hade dock känningar av det när jag varit på utbildningen på jobbet. När jag har migrän så spränger det i huvudet och jag har problem med ljus, men mår inte illa. Hur har det det? Den där Swingcar såg ju kanonrolig ut. Ska definitivt hålla utkik :) Sköt om dig nu och hoppas du mår bättre! Ha en så gó fredag som det går att ha! Kramis

stats