an awesome life about me

Hoo hoo? (ekoooooooo hooo hooo)

Är det dax att ta tag i bloggen när man förlorat 500st läsare? Jo jag tror det. Fasiken vilken seg bloggerska jag är. Ni vet. Om kvällarna ligger jag och degar i soffan framför skilda världar, pinigt va?

Nej men ärligt så har jag prioriterat annat. Tiden har inte riktigt funnits och när den har funnits så har inte orken hängt med. Men imorgon börjar pappa S semester så kanske blir det andra bullar då :D Angående tävlingarna så SKA jag ta tag i dom. Jag har vart magsjuk och helt ärligt så är räkna lotter det sista jag gör då :P

Men vart är ni 500 som försvunnit? Ho hoooo? Är jag verkligen SÅ tråkig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ett liv i Husvagn med två små ♥

  Jag blir nästan glad av att du bloggar mindre. Det tyder på att du hittat tillbaka dig själv, att bloggen inte tagit över ditt liv, att du umgås IRL och inte spenderar 5-6 timmar om dagen på bloggen.

  Så för din skull blir jag glad.

  För min egen skulle är det såklart lite tråkigt, och som någon annan skrev tittar jag bara in nån gång i veckan nuförtiden :)

 2. Johanna L

  Nejdå självklart är inte du tråkig,(när du väl skriver så skriver du) men vi andra har lika fullt upp som du, med jobb, aktiviteter, sommar, sol och bad så det blir inte så mycket tid till att kika in här :(tyvärr, så är det ju på sommaren, dem 500 kommer säkert tillbaka när dem har insätt att vädret inte är så bra. :)
  Kram till dig

 3. femtondemars - poledance mamma

  Brukar inte kommentera din blogg så ofta men jag tycker din blogg är jättebra. Ditt blogginnehåll är intressant och fin:) såsom dina uppdateringar. Och nej, du uppdaterar inte för lite .. hellre 2 bra uppdateringar om dagen än 6 dåliga uppdateringar som handlar om ingenting liksom. Då blir en blogg tråkig tycker jag. Innehållet räknas för min del ;)
  Men man brukar förlora läsare när man byter bloggportal .. ”/ så kanske det bero på detta ..

  Ha en bra dag fina du!

 4. mika

  Vi ser också på skilda världar :-) Har alla boxar och väntar nu på nästa :-) Såg en film igår där Jimmy var med…kan säga att man märker att åren har gått!
  Vill också säga att du har jätte fina och söta barn :-)

 5. Mia

  Beror framförallt på din dåliga uppdatering. Men det är ju kul när du väl skrivit något:)
  När/var presenterar du förresten vinnarna i dina tävlingar???

 6. Sara

  Hej!

  Frågade dessa bröstförstorings-frågor under ett annat inlägg förut men fick inget svar så testar igen ;)

  1, Om du skulle skaffa fler barn, skulle du kunna amma dem då eller funkar det inte alls efter en operation?

  2, hur funkar mammografi när man har implantat? Man vill ju inte gärna att det ska bli svårare att upptäcka eventuella fel..

  3, kommer du behöva byta ut dina implantat efter typ tio år eller kan du ha samma livet ut? Jag läste nångång att man behövde byta dem men jag tycker aldrig det nämns av nån som gjort en operation.

 7. Emma

  Hej :) Jag tror att dina 500 försvunna läsare har just försvunnit pga att du bloggar så lite. Det är urtråkigt och gå in på en blogg och se att inget hänt, och dessutom gång efter gång. Jag är en trogen bloggläsare men även jag börjar tröttna, tyvärr :/
  Älskar din blogg, och tycker den är spännande, eller den var. På sistone har det dock blivit otroligt tråkigt och komma in här :/

 8. Sara

  Oj, så många som slutat läsa?
  Jag läser fortfarande, såklart inte samma läsning som förr men man håller jue ändå kollen liksom. Du kanske kommer igen! ;-)
  Sen så är det sommar, det är många som inte bloggar lika mycket nu så helt ensam är du inte om det. :-P

 9. janina

  JAG ÄR KVAR! hehe, tycker mycket om din blogg och kollar varje dag, känner igen mig så mycket och dina barn är såå goooa/fiiina! :-)

 10. Ida

  Känner mig ganska träffad som en av de där 500! Men det är precis av samma anledning som du. Sommar, sol och utomhusaktiviteter!

 11. Elin

  Jag tror det är likadant i hela bloggvärlden nu när det är så fint väder, alla hänger på stranden istället för vid datorn :) Sen så har ju så många skaffat instagram också så det gör nog lite skillnad där! Jag har haft det typ en dag och är redan beroende haha.. Hoppas du känner dig bättre från magsjukan! kram

 12. Yohanna - Gravid v.41

  Ja vi var som sagt bortskämda med flera inlägg/dag. Men jag tycker ditt liv fått en vändning som handlar om bara familjen nu, och det är väl inget fel? Kanske ska du njuta och tänka att det är det som gäller nu, sen kommer kanske en period när du tycker livet är boring och du vill skriva av dig mer igen? Sånt är det ju bara :)

 13. Malin

  Jag brukade läsa varje dag men så blev det glesare med inlägg. Då orkar jag inte kolla bloggen varje dag utan kanske var tredje, fjärde dag. Är alltså otrogen läsare men inte så flitig.

 14. Catrin

  Finns här och läser stundtals, men blir mer sällan nu på sommaren när man gör annat. är inte heller så bra på att kommentera ;)

 15. Ann

  Hej!
  Skönt att det finns möjlighet att prioritera andra saker ibland. En blogg får ju inte ta över viktigare saker… Läsarna kommer säkert tillbaka…

 16. Monia - mamma till Tuvalie

  det kanske är de 500 +- som du har som följare på bloglovin som inte klickar sig in här manuellt när du inte uppdaterat, eftersom det kommer automatiska uppdateringar på bl när du uppdaterar :) Det kanske är dom som inte synts till :)

 17. Gabriella

  Jag tror inte det har att göra med att du är tråkig, även om man blir väldigt besviken av att gång på gång titta in och du inte har uppdaterat ;) Du får ju tänka på att det är semestertider, folk reser ju bort och ligger hellre på stranden än sitter vid datorn.

stats