an awesome life about me

hundrafemtioelfte gången idag.

Idag umgås jag med näsdukarna. Det bokstavligen rinner ur näsan, konstant. Ifall ni ville veta. Här istter jag med en papperstuss i vardea näsa och inväntar näsa nysning som bör komma om sisådär en minut. Jag har verkligen nyst konstant sen vi klev upp i morse vid 10. Hallelujha.

Idag får det bli en hemkörd pizza till middag. Mums! Eller vänta här nu.. mitt smaksinne är borta så det blir nog inte så mumsigt haha :) Nåväl.. Det blir inte rolgiare än såhär, tyvärr.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Krya på dig! Jag har själv varit sjuk i en vecka eller inte sjuk, sjuk jag har kunnat jobba men min röst har försvunnit och hosta fick jag på köpet schysst! :D

stats