an awesome life about me

Hur får vi plats i en 2a? Här har ni svaret.

Frågor kommer in hur vi får plats i vår lilla 2a, speciellt nu när vi väntar på att få bli fler. Så nu tar vi detta en gång för alla :)

Vi bor i en stor 2a. Vi har ett hyffsat stort vardagsrum, stort sovrum, hyffsat stort kök och stort badrum med badkar. Vi har även en walk in closet som är renoverad till ett rum. Så låt oss säga att vi har 2,5rum. I klädkammaren får det plats en 120 säng (om vi slog ut en hylla så skulle vi få plats med större). Vi får även in spjälsängen samt att det står en garderob där inne. Visst, det är inte mycket golvyta men heeej, det ska sovas där. (Nej, inga fler barn på ett tag). Dock är det mer golvyta än det som syns på bild. Wilgot har det stora rummet som han kommer få dela med lillasyster när hon blir större (om vi inte flyttat). Jag har aldrig känt att det är trångt, det är precis lagom.

Här är lite foton på vår lilla sovrumslösning :) Rummet är inte i ordninggjort än TROTS att vi bott här i snart 1.5år. Hyllor ska upp och likaså lite tavlor osv. Men såhär ser det ut just nu. Ser ni att jag har bäddat lillknorris säng? Hihi ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie - mamma till Teodor och bebis på väg!

  Spännande att ni bor i en 2,5 rummare (som vi också gör), och att vi ska ha vårt andra barn ungefär samtidigt! :-) Jag är beräknad till 2a december :-) Och jag fick dessutom ungefär likadana stretch marks med första barnet som du fick med ert första ;-)
  Tror vi valt likadan syskonvagn med? (hamnade här pga en sökning om Bugaboo Donkey, så jag antar att ni köpt den? Det har vi också gjort! ;D)

 2. Daniela - Mamma till lilla A.

  Ja kanske.. Våran är på 70kvm så det är sjukt stor tvåa. Sen har vi modulväggar (tror de heter så :P) så man kan göra om den till en trea om man vill, som ni gjort tror jag :)

  Har inte varit i en fyra men har sett grannens trea som dom gjort om till en fyra :)

 3. Nicole - mamma till C och H

  Man får improvisera :och det har ni lyckats med :)
  Jag tycker vi har det trångt i vår 3a så vi kollar större men vi klarar nog oss egentligen ett bra tag till då tjejerna kan dela rum en tid in i framtiden.

  Vartifrån köpte ni vagnen föressten? Jag gluttade lite på mässan som va nu i helgen och blev helt ännu mer nerkärad haha!

 4. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Det blir ju vad man gör det till – trivs man, så trivs man & plats får man ju även om det såklart blir mer trångt i en 2:a än en 3:a eller 4:a :) Jag är glad att vi lyckades byta bort vår 2:a mot en 4:a i och med att vi helt plötsligt kommer att ha 3 barn här hemma nu, men med två hade det ju gått i den gamla också. Är grymt avundsjuk på era sovrumsväggar, förresten! Vill ha!

  Angående bärselen så ska jag snacka med Pete & se vad han säger. Vi har kikat lite på en annan sort, som är mer ergonomisk för att kunna bära Malva också, men jag ska höra i alla fall :)

 5. Sofia

  Gud va roligt att få se hur ni får plats i en ungefär likastor lägenhet som vi har :) Vi har också planer på att slå ut klädkammaren så man får ett extra rum!

  Kan du inte visa fler bilder på er lägenhet? :) Alltid roligt att få inspiration!

  Kram på dig

stats